werken in het Sociaal Domein

Schuldhulpverlener Rotterdam

Wil jij aan de slag met een nieuwe uitdaging als Schuldhulpverlener in Rotterdam? Dan zijn wij bij Bender op zoek naar jou. Bender is de detacheerder binnen het sociaal domein en een werkgever waar persoonlijke groei en werkplezier op nummer één staan. Wil je meer weten over werken bij Bender en bij ons aan de slag gaan in de Schuldhulpverlening? Lees dan meer over onze vacatures en opleidingen en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwste collega.

Schuldhulpverlener vacatures Rotterdam

Als Schuldhulpverlener Rotterdam bij Bender ga je aan de slag met het begeleiden van mensen met schulden bij verschillende gemeentes in de regio. Ben jij een goede luisteraar en help je mensen graag met het oplossen van hun problemen? Heb je ook nog ervaring met een soortgelijke functie binnen het sociaal domein? Bekijk dan onze vacatures.

Vacatures

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Bender Academie

Wij geloven in groei en aandacht. Met praktijkgerichte trainingen, cursussen en uitdagende traineeships. Ook als je al aan het werk bent. Wij helpen je graag verder met je eigen ontwikkeling. Daar willen we je bij ondersteunen via de Bender Academie.

Schuldhulpverlener opleidingen Rotterdam

Kom je werken bij Bender dan bieden wij je de kans om jezelf te blijven ontwikkelen, ook als ervaren professional. Via de Bender Academie krijg je de mogelijkheid interessante cursussen en trainingen te volgen. Denk hierbij aan verdieping op gebied van wet- en regelgeving, een cursus actualiteiten schuldhulpverlening, communicatie met inwoners bij vroegsignalering schulden of een training omgaan met agressie. Allemaal vaardigheden die je helpen jouw werk als Schuldhulpverlener beter te kunnen doen.

Opleidingen van Bender

Schuldhulpverlener traineeship Rotterdam

Wil je aan de slag als Schuldhulpverlener Rotterdam bij Bender, maar heb je niet de benodigde ervaring? Dan is een traineeship de perfecte keuze. Een traineeship is de ideale combinatie tussen werken en leren. Je begint deze periode van 13 weken met theorielessen om vervolgens in de praktijk mee te lopen met ervaren Bender Schuldhulpverleners tijdens hun projecten. Na het afronden van het traineeship Schuldhulpverlener ben je klaar om aan de slag te gaan bij onze klanten.

Traineeship Schuldhulpverlener

Meer informatie?

Heb je vragen over werken bij Bender? Neem dan contact met ons op. Wil je liever gelijk solliciteren? Vul dan het sollicitatieformulier in.

Vacatures