Schuldhulpverlener Utrecht

Wil jij mensen met schulden helpen hun leven weer op de rit te krijgen? Dan is een baan bij Bender als Schuldhulpverlener in Utrecht de perfecte keuze. Bender is de detacheerder binnen het sociaal domein en de plek voor ambitieuze professionals die houden van afwisseling. Vind jij persoonlijke ontwikkeling en uitdaging in je werk belangrijk? Ga dan aan de slag bij Bender en draag jouw steentje bij in het sociaal domein. Bekijk ons aanbod en lees alles wat je moet weten over werken bij Bender, onze vacatures, opleidingen en meer. Wie weet verwelkomen we je binnenkort als nieuwe collega bij Bender.

Schuldhulpverlener vacatures Utrecht

Als Schuldhulpverlener bij Bender ga je aan de slag met het begeleiden van mensen met schulden. Je brengt de huidige situatie in kaart en werkt samen aan een plan om de schulden af te lossen. Ben jij een goede luisteraar, sociaal en ga je gaan planmatig te werk? Dan ben jij misschien wel de hulpverlener die we zoeken. Bekijk onze vacatures en biedt mensen die jouw hulp het hardst nodig hebben weer perspectief.

Onze vacatures

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Bender Academie

Wij geloven in groei en aandacht. Met praktijkgerichte trainingen, cursussen en uitdagende traineeships. Ook als je al aan het werk bent. Wij helpen je graag verder met je eigen ontwikkeling. Daar willen we je bij ondersteunen via de Bender Academie.

Schuldhulpverlener opleidingen Utrecht

Kom je werken bij Bender dan bieden wij je de kans om jezelf te blijven ontwikkelen, ook als ervaren professional. Via de Bender Academie krijg je de mogelijkheid interessante cursussen en trainingen te volgen. Denk hierbij aan verdieping op gebied van wet- en regelgeving, een cursus actualiteiten schuldhulpverlening, communicatie met inwoners bij vroegsignalering schulden of een training omgaan met agressie. Allemaal vaardigheden die je helpen jouw werk als Schuldhulpverlener beter te kunnen doen.

Opleidingen van Bender

Schuldhulpverlener traineeship Utrecht

Wil je starten met een baan als Schuldhulpverlener, maar heb je niet de benodigde ervaring? Dan is een traineeship een goede keuze. Tijdens Traineeships van Bender ga je 13 weken aan de slag en word je klaargestoomd zelfstandig aan de slag te gaan als Schuldhulpverlener. Je begint met de theorie en legt een aantal examens af. Daarna loop je in de praktijk mee met ervaren Bender collega’s en leer je zo veel mogelijk bij onze klanten. Heb je het traineeship succesvol afgerond? Dan kijken we samen welke opdrachtgever jouw kwaliteiten nodig heeft en kun je direct aan de slag.

Traineeship Schuldhulpverlener

Meer informatie?

Heb je vragen over werken bij Bender? Neem dan contact met ons op. Wil je liever gelijk solliciteren? Vul dan het sollicitatieformulier in.

Vacatures