Werken in de Zorg

Schuldhulpverlener voor ondernemers

Heb je ervaring als Schuldhulpverlener en wil je ondernemers helpen? Dan hebben we bij Bender een mooie uitdaging. Als Schuldhulpverlener voor ondernemers help je ondernemers die in de schuldhulpverlening terecht zijn gekomen. Ga het gesprek aan met deze ondernemers en zoek samen naar de juiste aanpak voor hun problemen. Lees meer over werken bij Bender en bekijk onze vacatures en opleidingsmogelijkheden. Wie weet zien we je binnenkort bij Bender!

Vacatures Schuldhulpverlener voor ondernemers

Als Schuldhulpverlener voor ondernemers bij Bender ga je aan de slag bij verschillende opdrachtgevers. Help vanuit gemeentes, kredietinstellingen en banken ondernemers in de schuldhulpverlening met hun problemen en ga samen op zoek naar manieren waarop de onderneming kan blijven bestaan. Heb jij juridische kennis en ervaring in de schuldhulpverlening? Dan ben je de professional die we zoeken. Lees meer over onze openstaande vacatures.

Vacatures Schuldhulpverlener voor ondernemers

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Bender Academie

Wij geloven in groei en aandacht. Met praktijkgerichte trainingen, cursussen en uitdagende traineeships. Ook als je al aan het werk bent. Wij helpen je graag verder met je eigen ontwikkeling. Daar willen we je bij ondersteunen via de Bender Academie.

Blijf leren bij de Bender Academie

Bender is detacheerder binnen het sociaal domein. Wil jij nog meer impact maken met je werk? Zorg dan dat je gebruikmaakt van de Bender Academie, het opleidingsinstituut voor professionals met een functie in het sociaal domein. Volg bijvoorbeeld een training communicatie met inwoners bij vroegsignalering schulden of verdiep je in de actualiteiten schuldhulpverlening. Deze cursussen helpen je met het nog beter uitvoeren van je werk en het ondersteunen van onze klanten. Bekijk het aanbod en kies een training of cursus die bij je past.

Opleidingen voor Schuldhulpverleners

Gerelateerde vacatures

Ga je liever aan de slag met een andere functie dan Schuldhulpverlener voor ondernemers? Bekijk dan onze gerelateerde vacatures en kom werken bij Bender.

Meer informatie?

Heb je vragen over werken bij Bender? Neem dan contact met ons op. Wil je liever gelijk solliciteren? Vul dan het sollicitatieformulier in.

Vacatures & Traineeships