werken in het Sociaal Domein

Schuldhulpverlener

Wil jij graag aan de slag bij de gemeente als Schuldhulpverlener? Via Bender vind je een baan, opleiding of traineeship waar persoonlijke groei en werkplezier op nummer één staan. Op onze website vind je veel verschillende vacatures en opleidingen.

Bender is er voor jou. Van student tot aan ervaren professional. Wij bieden aanvullende trainingen middels onze Bender Academie en vinden persoonlijke begeleiding belangrijk. Zo kun je jezelf door je carrière in het sociaal domein blijven ontwikkelen en uitdagen. Bekijk ons opleidingsaanbod en schrijf je in of solliciteer direct via ons sollicitatieformulier op deze functie.

Vacatures & Traineeships

Vacatures Schuldhulpverlener

Via Bender kun je aan het werk als Schuldhulpverlener bij verschillende gemeenten. Jij biedt de mensen die dat het hardst nodig hebben, weer perspectief. Ben je een aanpakker, stressbestendig, sociaal vaardig en wil je graag het verschil maken? Vind dan hier de Schuldhulpverlener vacature die bij je past.

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Bender Academie

Wij geloven in groei en aandacht. Met praktijkgerichte trainingen, cursussen en opleidingen voor schuldhulpverleners. Ook als je al aan het werk bent. Wij helpen je graag verder met je eigen ontwikkeling. Daar willen we je bij ondersteunen via de Bender Academie. Blijf altijd werken aan kwaliteitsverbetering in je vak.

Aanbod Bender Academie

Schuldhulpverlener traineeships

Een traineeship is de ideale combinatie tussen werken én leren. Je start met een periode van theorielessen om je voor te bereiden op het werkveld. Daarna ga je naast de studie aan de slag bij een opdrachtgever die bij jou past en aan jouw wensen voldoet. Tijdens het traineeship word je klaargestoomd om zelfstandig als Schuldhulpverlener aan de slag te gaan. We bereiden je voor op de veranderingen in het beroepsveld en de uitdagingen die daarbij horen.

Locaties

Er zijn diverse regio’s om als Schuldhulpverlener aan de slag te gaan. Regio’s zoals Noord-Holland, Utrecht en Brabant worden altijd aangeboden binnen onze vacatures. Kun jij niet wachten om aan de slag te gaan? Reageer dan nu door vrijblijvend contact met ons op te nemen!

Meer informatie?

Kun jij niet wachten om aan de slag te gaan of een opleiding te starten? Reageer dan nu door vrijblijvend contact met ons op te nemen!