Werken binnen het Sociaal Domein Utrecht

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan binnen het sociaal domein in de regio Utrecht? Bender heeft legio mogelijkheden om actief te zijn binnen het Sociaal Domein. Wij hebben aandacht voor werkplezier en zetten persoonlijke groei binnen het domein op de eerste plaats. Samen kijken we naar jouw ambities en zorgen dat je kunt blijven groeien. Bekijk ons aanbod en meld je vrijblijvend aan of solliciteer direct via ons sollicitatieformulier.

Vacatures, Opleidingen & Traineeships

Sociaal Domein Vacatures Utrecht

Binnen het Sociaal Domein in de regio Utrecht kom je in de hulp- en dienstverlenende sectoren terecht. Je helpt kinderen, jongeren, volwassenen, ouderen of gehandicapten. Je gaat ervoor zorgen dat ze de regie terugkrijgen over hun eigen leven. Jij gaat ze in hun eigen kracht zetten en gaat kijken hoe ondanks de omstandigheden het leven een stukje makkelijk wordt voor de cliënt.

Aanbod Utrecht

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sociaal Domein Opleidingen Utrecht

De Bender Academie geeft de mogelijkheid om je te ontwikkelen en te specialiseren. Samen leren in groepsverband. Vaardigheden, ontwikkeling en kennis opdoen onder begeleiding van een docent met praktijkervaring. Wij werken met aanvullende trainingen, persoonlijke begeleiding en voortgangsgesprekken. Zo kun je blijven groeien en ontwikkelen op het gebied van het Sociale Domein.

Sociaal Domein Traineeships Utrecht

Ben je een starter en wil je jouw carrière betreffende sociaal werk een boost geven? Begin dan met een traineeship bij Bender. Een fijne combinatie tussen leren en werken. Een hele goede start als professional binnen je werkveld. Na een theorie periode ga je aan werk bij een opdrachtgever die aan jouw wensen voldoet. Daar word je voorbereid om zelfstandig in het werkveld aan het werk te gaan.

Bekijk hier vacatures, opleidingen en traineeships zoals Beleidsadviseur, Consulent Sociaal Wijkteam of Schuldhulpverlener. Check het complete aanbod.

Aanbod Utrecht

Ben jij enthousiast om aan de slag te in het sociaal domein? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Vacatures, opleidingen & Traineeships