Sociaal werk

Wil jij graag aan de slag als Sociaal werker? Via Bender vind je een baan, opleiding of traineeship waar persoonlijke groei en werkplezier op nummer één staan. Op onze website vind je veel verschillende vacatures en opleidingen binnen het sociaal domein. Bekijk ons vacatureaanbod, schrijf je in voor een opleiding of solliciteer direct via ons sollicitatieformulier.

Vacatures, Opleidingen & Traineeships

Bender voor jou!

Bender richt zich op jou, van student tot aan ervaren professional. Wij bieden aanvullende trainingen aan en vinden persoonlijke begeleiding belangrijk. Zo kun je jezelf door je carrière in het sociaal domein blijven ontwikkelen en uitdagen.

Vacatures

Via Bender kun je aan het werk als Sociaal Werker bij verschillende instellingen. Van stadse omgevingen tot aan de wat rustiger gelegen gebieden! Je speelt een belangrijke rol en helpt mensen zich beter te redden in hun sociale omgeving. Ben je een aanpakker, een goede luisteraar en wil je graag het verschil betekenen? Vind dan hier de Sociaal Werker vacature die bij jou past.

Aanbod Sociaal Werk

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

 

Opleidingsaanbod

Bender biedt opleidingen aan om als Sociaal Werker te starten of om je als ervaren professional door te blijven ontwikkelen. Wij werken met aanvullende trainingen, persoonlijke begeleiding en voortgangsgesprekken. Blijf altijd werken aan kwaliteitsverbetering met de Bender Academie.

Meer informatie?

Sta jij in de startblokken om aan de slag te gaan als Sociaal Werker? Bekijk al onze vacatures en neem vrijblijvend contact met ons op via het sollicitatieformulier op de site.

Vacatures & Traineeships