Foto Man Solliciteren via Bender

Teamleider Werk en Inkomen

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als Teamleider Werk en Inkomen? Kom dan werken bij Bender, de detacheerder in het sociaal domein. Ga aan de slag voor verschillende opdrachtgevers en bijt je vast in uitdagende projecten bij gemeentes. Bekijk de vacatures en lees meer over opleidingsmogelijkheden en traineeships bij Bender.

Onze vacatures

Vacatures Teamleider Werk en Inkomen

Als Teamleider Werk en Inkomen ga je voor gemeentes aan de slag, coördineer je een team en zorg je dat de Participatiewet en aanverwante wet- en regelgeving worden geïmplementeerd. Heb jij ervaring als teamleider in een functie binnen het sociaal domein? Bekijk dan onze vacatures. We zijn op zoek naar gedreven professionals voor verschillende plaatsen in Nederland.

Vacatures Teamleider Werk en Inkomen

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Bender Academie

Wij geloven in groei en aandacht. Met praktijkgerichte trainingen, cursussen en uitdagende verdiepingstrajecten. Ook als je al aan het werk bent. Wij helpen je graag verder met je eigen ontwikkeling. Daar willen we je bij ondersteunen via de Bender Academie.

Cursussen en trainingen Bender Academie

Op het gebied van Werk en Inkomen is veel te leren. Daarom hebben wij bij Bender de Bender Academie opgericht. Hier volgen onze medewerkers en andere cursisten opleidingen en trainingen die ze helpen meer waarde toe te voegen in hun functies binnen het sociaal domein. Volg bijvoorbeeld een training over actualiteiten rondom de Participatiewet of ga aan de slag met gespreks- of leiderschapsvaardigheden.

Aanbod opleidingen en cursussen

Gerelateerde vacatures

Wil je werken bij Bender, maar past deze baan niet bij jouw ervaring of ambities? Bekijk dan onze andere vacatures en draag een steentje bij met een waardevolle functie binnen het sociaal domein.

Meer informatie?

Kun jij niet wachten om aan de slag te gaan of een opleiding te starten? Reageer dan nu door vrijblijvend contact met ons op te nemen!

Vacatures & Traineeships