werken in het Sociaal Domein

Teamleider Wmo/Jeugd

Ben je op zoek naar een uitdagende baan als Teamleider Wmo en Jeugd? Dan vind je bij Bender misschien wel een functie die bij je past. Bender is de detacheerder binnen het sociaal domein waar je terecht kunt voor uitdagende opdrachten en impactvolle projecten. Wij zijn op zoek naar Teamleiders Wmo en Jeugd voor verschillende gemeentes in Nederland. Bekijk onze vacatures en opleidingen en kom werken bij Bender!

Onze vacatures

Vacatures Teamleider Wmo/Jeugd

Als Teamleider Wmo en Jeugd geef je sturing aan een team dat zich bezighoudt met de maatschappelijke zaken bij gemeentes. Ben jij een ster in het verbinden van mensen en kun je goed luisteren? Vertaal jij beleid naar duidelijke doelen en is jouw sterkste kant het benutten van de kwaliteiten van teamleden? Dan ben jij de Teamleider die we zoeken. Meer weten over deze uitdagende functie binnen het sociaal domein? Bekijk dan onze vacatures.

Vacatures Teamleider Wmo/Jeugd

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Bender Academie

Wij geloven in groei en aandacht. Met praktijkgerichte trainingen, cursussen en uitdagende verdiepingstrajecten. Ook als je al aan het werk bent. Wij helpen je graag verder met je eigen ontwikkeling. Daar willen we je bij ondersteunen via de Bender Academie.

Cursussen en trainingen Bender Academie

Ga je aan de slag als Teamleider Wmo/Jeugd dan ben je al in het bezit van de nodige ervaring. Toch geloven wij bij Bender dat je ook als ervaren professional nooit uitgeleerd bent. Daarom bieden wij zowel onze medewerkers als externe cursisten de mogelijkheid trainingen en opleidingen te volgen via de Bender Academie. Bekijk het aanbod van de Bender Academie.

Opleidingen en cursussen

Gerelateerde vacatures

Wil je graag werken bij Bender, maar past de functie van Teamleider niet precies bij jouw kwaliteiten of ervaring? Bekijk dan onze andere vacatures in het sociaal domein.

Meer informatie?

Kun jij niet wachten om aan de slag te gaan of een opleiding te starten? Reageer dan nu door vrijblijvend contact met ons op te nemen!

Vacatures & Traineeships