Traineeship Jeugdconsulent

Wil je aan de slag in het sociaal domein en wil je via een traineeship een Jeugdconsulent worden? Dan is het traineeship Jeugdconsulent van Bender de perfecte manier. Met dit bijzondere opleidingstraject leer je alles van onze professionals en word je klaargestoomd voor een impactvolle baan. Lees verder voor meer informatie over werken bij Bender en bekijk al onze traineeships die op een functie als Jeugdconsulent aansluiten.

Traineeship Jeugdconsulent bij Bender

Het traineeship Jeugdconsulent bij Bender is de perfecte keuze voor iedereen die aan de slag wil binnen het sociaal domein. Gedurende 3 weken ga je aan de slag met de theorie en loop je daarna mee met onze ervaren Jeugdconsulenten tijdens hun opdrachten. Door vakinhoudelijke theorie en praktijkervaring op deze manier te combineren kun je snel aan de slag bij onze opdrachtgevers. Meer weten over de voorwaarden? Bekijk ons traineeship.

Traineeship Jeugdconsulent

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Bender Academie

Wij geloven in groei en aandacht. Met praktijkgerichte trainingen, cursussen en uitdagende traineeships. Ook als je al aan het werk bent. Wij helpen je graag verder met je eigen ontwikkeling. Daar willen we je bij ondersteunen via de Bender Academie.

Traineeship Jeugdconsulent

Wie komt werken bij Bender krijgt de mogelijkheid zich te blijven ontwikkelen via de Bender Academie. Heb je het traineeship Jeugdconsulent doorlopen, ook dan kun je blijven leren. Volg cursussen en opleidingen die je helpen bij het uitvoeren van je werk als Jeugdconsulent en ga aan de slag met onderwerpen als Actualiteiten Jeugdwet. Aan de Bender Academie volg je deze cursussen samen met Bender collega’s en andere professionals, waardoor je naast kennis ook waardevolle contacten opdoet. Meer weten over het opleidingsaanbod? Bekijk de mogelijkheden.

Opleidingen voor Jeugdconsulenten

Gerelateerde vacatures

Heb je al meer ervaring binnen het sociaal domein en wil je gelijk aan de slag? Ook dan hebben we mogelijkheden bij Bender. Gebruik jouw ervaring en zet je in met een impactvolle baan als Werkconsulent jongeren of Beleidsadviseur Wmo/jeugd.

Meer informatie?

Heb je vragen over werken bij Bender? Neem dan contact met ons op. Wil je liever gelijk solliciteren? Vul dan het sollicitatieformulier in.

Vacatures & Traineeships