Werken in de Zorg

Traineeship Recruitment

Wil jij aan de slag met een impactvolle baan als Recruiter, maar heb je nog niet veel werkervaring? Dan is het Traineeship Recruitment van Bender echt iets voor jou. Tijdens een traineeship stomen we je klaar om zelfstandig aan de slag te gaan en ervoor te zorgen dat jij de beste professionals vindt die bij onze klanten aansluiten. Door jezelf te ontwikkelen en te leren van ervaren Bender collega’s kun jij veel waarde toevoegen voor opdrachtgevers. Wij hebben Recruiter Traineeships voor in de zorg, het sociaal domein en het ruimtelijk domein. Lees meer over werken bij Bender en bekijk onze vacatures en opleidingsmogelijkheden.

Traineeship Recruitment

Kom je werken bij Bender, dan krijg je de mogelijkheid jezelf te blijven ontwikkelen. Ook na het afronden van het traineeship Recruitment. Je bent immers nooit uitgeleerd. Volg daarom cursussen en trainingen via de Bender Academie om jouw werk nog beter uit te kunnen voeren. Kies bijvoorbeeld voor een training motiverende gespreksvoering of verdiep je in de Participatiewet om hiervoor de juiste professionals te kunnen vinden.

Traineeship via Bender

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

 • Goed salaris en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een leaseauto of reiskostenvergoeding, laptop en telefoon
 • Een intern opleidingstraject waarin je groeit van junior naar medior/senior recruiter
 • Bij goed functioneren heb je uitzicht op een vast dienstverband
 • Een open, laagdrempelige en toegankelijke cultuur met ruimte voor creativiteit en initiatief
 • Veel leuke feestjes, borrels en uitjes met je collega’s!

Bender Academie

Wij geloven in groei en aandacht. Met praktijkgerichte trainingen, cursussen en uitdagende traineeships. Ook als je al aan het werk bent. Wij helpen je graag verder met je eigen ontwikkeling. Daar willen we je bij ondersteunen via de Bender Academie.

Traineeship Recruitment

Als trainee bij Bender verdiep je je gedurende enkele weken in de theorie rondom recruitment en leg je een aantal examens af. Daarna loop je mee met je collega’s om zo alle vaardigheden te leren die je nodig hebt om zelfstandig aan de slag te gaan.  Je zet je samen met je collega’s in om young professionals te binden aan Bender. Dit doe je onder andere door:

 • Potentiële kandidaten te banderen en hen te enthousiasmeren over Bender
 • Het eerste aanspreekpunt te zijn voor kandidaten
 • Het voeren van sollicitatiegesprekken en het schrijven van vacatures
 • Het bedenken van nieuwe creatieve ideeën om de juiste doelgroep te bereiken
 • Je bent verantwoordelijk voor je eigen regio en beheert je eigen talentpool

Traineeship

Meer informatie?

Heb je vragen over werken bij Bender? Neem dan contact met ons op. Wil je liever gelijk solliciteren? Vul dan het sollicitatieformulier in.

Traineeship Recruitment