werken in het Sociaal Domein

Traineeship Wmo Consulent

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of sta je aan het begin van je loopbaan en wil je via een traineeship een Wmo Consulent worden? Dan is het Traineeship Wmo Consulent van Bender wellicht iets voor jou. Tijdens dit traineeship word je met een combinatie van theorie en praktijk klaargestoomd voor een baan als Wmo Consulent. Meer weten? Bekijk de traineeships en opleidingen van Bender.

Traineeship Wmo Consulent

Een traineeship is een bijzonder traject. Gedurende 13 weken word jij klaargestoomd tot expert op het gebied van Wmo-voorzieningen. Jij weet precies welke hulp mensen vanuit de gemeente kunnen krijgen, denk hierbij aan woningaanpassingen, huishoudelijke hulp of dagbesteding. Je leert hoe het gesprek aan te gaan met hulpbehoevenden, hun hulpvraag in kaart te brengen en deze vervolgens te vertalen naar praktische oplossingen en behandelplannen. Heb je het traineeship succesvol afgerond? Dan gaan we op zoek naar een mooie baan bij Bender.

Traineeship Wmo Consulent

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Bender Academie

Wij geloven in groei en aandacht. Met praktijkgerichte trainingen, cursussen en uitdagende traineeships. Ook als je al aan het werk bent. Wij helpen je graag verder met je eigen ontwikkeling. Daar willen we je bij ondersteunen via de Bender Academie.

Traineeship Wmo Consulent

Ook na het afronden van het traineeship ben je niet uitgeleerd. Daarom bieden wij onze medewerkers de mogelijkheid hun vaardigheden verder te ontwikkelen via interessante cursussen en trainingen via de Bender Academie. Leer bijvoorbeeld over pgb in de Wmo of volg een cursus Motiverende gespreksvoering. Allemaal interessante opleidingen die ervoor zorgen dat jij het werk als Wmo Consulent nog beter kunt uitvoeren en meer mensen kunt helpen.

Opleidingen voor Wmo Consulenten

Gerelateerde Traineeships

Liever aan de slag met een traineeship voor een andere functie? Dan hebben wij bij Bender verschillende mogelijkheden. Solliciteer bijvoorbeeld voor het Traineeship Generalist sociaal domein of een van onze andere mogelijkheden.

Meer informatie?

Heb je vragen over werken bij Bender of wil je meer weten over onze traineeships? Neem dan contact met ons op. Direct solliciteren? Maak gebruik van het sollicitatieformulier.

Vacatures & Traineeships