Werkconsulent

Heb je ervaring binnen het sociaal domein en ben je op zoek naar een uitdagende nieuwe baan? Overweeg dan te komen werken als Werkconsulent bij Bender! Bender is de detacheerder binnen het sociaal domein, waar je aan de slag gaat met uitdagende opdrachten bij afwisselende opdrachtgevers. Kom jij tot je recht in een dynamische werkomgeving? Dan is werken bij Bender de perfecte keuze. Lees alles over onze vacatures en opleidingen en wie weet zien we je binnenkort bij Bender!

Vacatures

Vacatures Werkconsulent

Als Werkconsulent ga je aan de slag bij gemeentes en aanverwante organisaties. Elke 3-9 maanden begin je met een nieuwe opdracht en help je met het ondersteunen van de afdelingen. Ga in gesprek met burgers, breng hun hulpvraag in kaart en schakel met de juiste partijen. Als Werkconsulent maak je echt het verschil voor de mensen waarmee je in gesprek gaat. Wil je meer weten over het profiel dat we zoeken? Bekijk onze vacatures.

Vacatures Werkconsulent bij Bender

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Bender Academie

Wij geloven in groei en aandacht. Met praktijkgerichte trainingen, cursussen en uitdagende verdiepingstrajecten. Ook als je al aan het werk bent. Wij helpen je graag verder met je eigen ontwikkeling. Daar willen we je bij ondersteunen via de Bender Academie.

Blijf jezelf ontwikkelen bij de Bender Academie

Bij Bender geloven we in het opleiden van onze mensen. Door cursussen en opleidingen te volgen kun je onze opdrachtgevers nog beter helpen. Voeg meer waarde toe binnen het sociaal domein en grijp de kans aan jezelf te blijven ontwikkelen. Werk je bij Bender? Dan kun je zelf kiezen welke opleidingen je wilt volgen, bijvoorbeeld: ‘Omgaan met agressie, persoonlijke vaardigheden en trainingen rondom efficiënt en effectief werken tot aan een training ‘Actualiteiten Participatiewet’. Meer weten over onze opleidingen? Bekijk de opleidingsmogelijkheden.

Opleidingen voor Werkconsulenten

Gerelateerde vacatures

Ga je liever aan de slag met een andere functie? Dan hebben wij talloze opties. Ga bijvoorbeeld aan de slag als Beleidsadviseur social domein of Jobhunter Participatiewet.

Meer informatie?

Heb je vragen over werken bij Bender? Neem dan contact met ons op. Wil je liever gelijk solliciteren? Vul dan het sollicitatieformulier in.

Vacatures