werken in het Sociaal Domein

Wmo Consulent Alkmaar

Ben jij de ervaren Wmo Consulent in regio Alkmaar die we bij Bender zoeken? Ga aan de slag bij verschillende opdrachtgevers en zet hier jouw kennis over Wmo op een impactvolle manier in. Bender is de detacheerder voor het sociaal domein en een werkgever waar werkplezier en persoonlijke groei op één staan. Wil je meer weten? Bekijk onze vacatures en opleidingen en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwste Wmo Consulent in Alkmaar.

Vacatures & Traineeships

Wmo Consulent vacatures

Als Wmo Consulent bij Bender behandel je zorgvragen van burgers op het gebied van Wmo en ben je verantwoordelijk voor het oplossen van sociale vraagstukken. Ben jij secuur en heb je ervaring met projectmatig werken? Bekijk dan onze functies en kijk of jouw wensen en ervaring bij onze vraag passen.

Onze vacatures

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Bender Academie

Wij geloven in groei en aandacht. Met praktijkgerichte trainingen, cursussen en uitdagende traineeships. Ook als je al aan het werk bent. Wij helpen je graag verder met je eigen ontwikkeling. Daar willen we je bij ondersteunen via de Bender Academie.

Wmo Consulent opleidingen

Kom je werken bij Bender, maak dan gebruik van de Bender Academie. Aan dit opleidingsinstituut volg je cursussen en trainingen die je helpen jouw werk beter te uitvoeren en onze opdrachtgevers nog meer te kunnen ondersteunen. Verdiep je bijvoorbeeld in Wmo wet- en regelgeving, het pgb in de Wmo of een training inzicht in psychische, cognitieve en geriatrische beperkingen. Aan de Bender Academie is veel ruimte voor persoonlijke begeleiding en bieden we je de kans jezelf te blijven ontwikkelen als professional. Meer weten? Bekijk onze opleidingen.

Wmo Consulent traineeship

Spreekt de functie Wmo Consulent je aan maar heb je nog niet de benodigde ervaring? Dan is een traineeship bij Bender de perfecte keuze. Een traineeship is de ideale combinatie tussen werken én leren. Begin met theorielessen en examens en loop vervolgens mee met ervaren professionals op verschillende projecten. Zo leer je de kneepjes van het vak en word je klaargestoomd voor de uitdagingen binnen het vakgebied. Heb je het traineeship succesvol doorlopen? Dan gaan we op zoek naar een passende opdracht en kun je zelfstandig aan het werk als Wmo Consulent!

Traineeship Wmo Consulent

Meer informatie?

Kun jij niet wachten om aan de slag te gaan of een opleiding te starten? Reageer dan nu door vrijblijvend contact met ons op te nemen!

Vacatures & Traineeships