Wmo Consulent Almere

Heb jij ervaring als Wmo Consulent en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in Almere? Ga dan aan de slag bij Bender en help onze opdrachtgevers in de regio met hun sociale vraagstukken. Bender is de detacheerder binnen het sociaal domein en de plek voor iedereen die houdt van uitdaging in zijn werk. Bekijk onze vacatures, opleidingen en traineeships en wie weet zien we je binnenkort als onze nieuwste Wmo Consulent!

Vacatures & Traineeships

Wmo Consulent vacatures

Als Wmo Consulent Almere bij Bender ga je aan de slag bij gemeentes in de regio en handel je zorgvragen van burgers af op gebied van Wmo voorzieningen. Ben jij een goede luisteraar, heb je ervaring binnen het sociaal domein en werk je secuur? Neem dan een kijkje bij onze Wmo Consulent vacature Almere.

Onze vacatures

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Bender Academie

Wij geloven in groei en aandacht. Met praktijkgerichte trainingen, cursussen en uitdagende traineeships. Ook als je al aan het werk bent. Wij helpen je graag verder met je eigen ontwikkeling. Daar willen we je bij ondersteunen via de Bender Academie.

Wmo Consulent opleidingen

Kom je werken bij Bender, maak dan gebruik van de Bender Academie. Aan dit opleidingsinstituut volg je cursussen en trainingen die je helpen jouw werk beter te uitvoeren en onze opdrachtgevers nog meer te kunnen ondersteunen. Verdiep je bijvoorbeeld in Wmo wet- en regelgeving, het pgb in de Wmo of een training inzicht in psychische, cognitieve en geriatrische beperkingen. Aan de Bender Academie is veel ruimte voor persoonlijke begeleiding en bieden we je de kans jezelf te blijven ontwikkelen als professional. Meer weten? Bekijk onze opleidingen.

Wmo Consulent traineeships

Heb je niet de benodigde ervaring als Wmo Consulent om gelijk aan de slag te gaan bij onze klanten? Dan is een traineeship Wmo Consulent misschien wel iets voor jou. Een traineeship is de ideale combinatie tussen werken én leren. Begin met theorielessen en examens en loop vervolgens mee met ervaren professionals op verschillende projecten. Zo leer je de kneepjes van het vak en word je klaargestoomd voor de uitdagingen binnen het vakgebied. Heb je het traineeship succesvol doorlopen? Dan gaan we op zoek naar een passende opdracht en kun je zelfstandig aan het werk als Wmo Consulent!

Traineeship Wmo Consulent

Meer informatie?

Kun jij niet wachten om aan de slag te gaan of een opleiding te starten? Reageer dan nu door vrijblijvend contact met ons op te nemen!

Vacatures & Traineeships