Wmo Consulent Amsterdam

Ben jij op zoek naar een functie binnen de Wmo in Amsterdam? En ben jij iemand die kwaliteit levert en zichzelf wil blijven ontwikkelen? Bender heeft voor jou mogelijkheden om gedetacheerd als Wmo Consulent aan de slag te gaan! Niet alleen in Amsterdam hebben wij functies maar ook op andere locaties in Noord-Holland en Nederland.

Werken in de detachering bied je de mogelijkheden tot het uitvoeren van uitdagende en afwisselende opdrachten als Consulent. Wij bieden je naast detachering de mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen als Wmo Consulent. Meer weten? Lees dan verder!

Vacature Amsterdam

Voor de functie Wmo Consulent Amsterdam heb jij jouw eigen caseload. Je behandelt Wmo aanvragen voor de gemeente Amsterdam en stelt (her)indicaties op. Door het voeren van keukentafelgespreken weet jij wat de hulpvragen van jouw cliënten zijn. Je geeft advies over de toekenning van Wmo-voorzieningen en maakt rapportages en beschikkingen. Meer weten? Bekijk dan alle in-en outs over deze functie!

Bekijk vacatures Wmo Consulent

Bender heeft naast de functie diverse mogelijkheden om je als Consulent verder te ontwikkelen. Hieronder enkele voordelen behorend bij de functie als Wmo Consulent in Amsterdam.

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Klik voor alle voorwaarden van deze functie op de link hieronder.

Bekijk ons vacatureaanbod

 

 

Meer informatie?

Mocht je eerst meer willen weten over werken bij Bender, de functie of heb je andere vragen? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier.