Wmo Consulent Brabant

Wil jij graag aan de slag als Wmo Consulent in de regio Brabant? Via Bender vind je een baan, opleiding of traineeship waar persoonlijke groei en werkplezier op nummer één staan. Op onze website vind je veel verschillende vacatures en opleidingen binnen de wereld van Wmo.

Bender richt zich op studenten en ervaren professionals. Wij bieden aanvullende trainingen aan en vinden persoonlijke begeleiding belangrijk. Zo kun je jezelf door je carrière in het sociaal domein blijven ontwikkelen en uitdagen. Bekijk ons aanbod en meld je vrijblijvend aan of solliciteer direct via ons sollicitatieformulier.

Vacatures & Traineeships

Vacatures Wmo

Via Bender kun je aan het werk als Wmo Consulent in Brabant. Dagelijks ben jij een contactpersoon voor mensen uit verschillende gemeenten. Je speelt een belangrijke rol en handelt vragen van burgers af voor Wmo voorzieningen. Ben je een aanpakker, werk je secuur en wil je graag het verschil maken? Solliciteer dan nu op een vacature in Brabant.

Vacatures & Traineeships

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Bender Academie

Wij geloven in groei en aandacht. Met praktijkgerichte trainingen, cursussen en uitdagende opleidingen. Ook als je al aan het werk bent. Wij helpen je graag verder met je eigen ontwikkeling. Daar willen we je bij ondersteunen via de Bender Academie.

Bender Academie

Wmo Consulent opleidingen

Bender biedt (verdiepings)trainingen en opleidingen aan om je als Wmo Consulent door te blijven ontwikkelen. Het zijn aanvullende trainingen aan zoals; het pgb in de Wmo, Kinderen en de Wmo-voorzieningen en Motiverende gespreksvoering. Blijf altijd werken aan kwaliteitsverbetering met de Bender Academie.

Traineeship Wmo Consulent

Een traineeship is de ideale combinatie tussen werken én leren. Je start met een periode van theorielessen om je voor te bereiden op het werkveld. Daarna ga je naast de studie aan de slag bij een opdrachtgever die bij jou past en aan jouw wensen voldoet. Tijdens het traineeship word je klaargestoomd om zelfstandig in het werkveld aan de slag te gaan. We bereiden je voor op de veranderingen in het beroepsveld en de uitdagingen die daarbij horen. Zo ben je op het einde van het traineeship klaargestoomd als Wmo Consulent!

Vacatures & Traineeships

Meer informatie?

Sta jij in de startblokken om aan de slag te gaan als Wmo Consulent in de regio Brabant? Bekijk al onze vacatures en neem vrijblijvend contact met ons op via het sollicitatieformulier op de site.