Foto Man Solliciteren via Bender

Wmo Consulent Den Haag

Ben jij op zoek naar een functie als Wmo Consulent in Den Haag? Ben jij ambitieus en sta jij voor kwaliteit? Bender heeft voor jou mogelijkheden om als Wmo Consulent Den Haag gedetacheerd aan de slag te gaan! Ben je flexibel qua vervoer en vind je iets meer reistijd geen probleem? Ook buiten Den Haag en elders in Zuid-Holland en Nederland hebben wij Wmo Consulent functies beschikbaar. Werken in de detachering biedt mogelijkheden tot het uitvoeren van uitdagende en afwisselende opdrachten als Wmo Consulent. Meer weten? Lees dan verder!

Vacature Wmo Consulent

Door het voeren van keukentafelgespreken weet jij wat de hulpvragen van jouw cliënten zijn. Je geeft advies over de toekenning van Wmo voorzieningen en maakt rapportages en beschikkingen. Je behandelt Wmo aanvragen voor de gemeente Den Haag en stelt (her)indicaties op. Meer weten? Bekijk dan alle ins en outs over deze functie!

Bekijk vacature

Traineeship Junior Wmo Consulent

Door middel van een opleidingstraject van dertien weken ontvang jij alle kennis om zelfstandig aan de slag te gaan als Wmo Consulent. De eerste drie weken staan in het teken van alle theoretische kennis rondom de wet Wmo. Aansluitend ga jij werken bij de gemeente Den Haag in een praktijkperiode van acht tot tien weken. Zodra jij de eerste dertien weken hebt doorlopen, kom je in dienst bij Bender en gaat de volgende fase van het traineeship van start. Meer weten? Bekijk dan alle ins en outs over dit traineeship!

Bekijk traineeship Wmo

 

Bender heeft naast de functie diverse mogelijkheden om je als Consulent verder te ontwikkelen. Hieronder enkele voordelen behorend bij de functie.

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

 

Meer informatie?

Mocht je eerst meer willen weten over werken bij Bender, de functie in Den Haag of heb je andere vragen? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier.