Foto Man Solliciteren via Bender

Wmo Consulent Leeuwarden

Ben jij op zoek naar een functie binnen de Wmo in Leeuwarden? En ben jij iemand die kwaliteit levert en barst van de ambities? Dan heeft Bender voor jou mogelijkheden om gedetacheerd als Wmo Consulent aan de slag te gaan! Werken in de detachering bied je de mogelijkheden tot het uitvoeren van uitdagende en afwisselende opdrachten als Wmo Consulent. Niet alleen in Leeuwarden maar ook op andere locaties in Friesland en Nederland hebben wij eventueel mogelijkheden.

Werken in de detachering bied je mogelijkheden tot het uitvoeren van uitdagende en afwisselende opdrachten als consulent. Wij bieden je naast detachering de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen als Wmo Consulent. Meer weten? Lees dan verder!

Vacature Leeuwarden

Als Wmo Consulent Leeuwarden ondersteun jij de cliënt op het gebied van zelfredzaamheid. Gespreksvoering, doorvragen op de verschillende leefgebieden zoals het sociaal netwerk en het huishouden en het herkennen van achterliggende problematieken zijn daarin jouw kerntaken. Door het voeren van keukentafelgespreken weet jij wat de hulpvragen van jouw cliënten zijn. Je geeft advies over de toekenning van Wmo voorzieningen en maakt rapportages en beschikkingen. Meer weten? Bekijk dan alle ins en outs over deze functie!

Bekijk vacature

Bender heeft naast de functie diverse mogelijkheden om je als Consulent verder te ontwikkelen. Hieronder enkele voordelen behorend bij de functie als Wmo Consulent.

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Klik voor alle voorwaarden van deze functie op de link hieronder.

Bekijk vacature Wmo Consulent

 

 

Meer informatie?

Mocht je eerst meer willen weten over werken bij Bender, de functie Wmo Consulent Leeuwarden of heb je andere vragen? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier.