Wmo Consulent Nijmegen

Ben jij op zoek naar een functie binnen de Wmo in Nijmegen? Barst jij van ambities en sta jij voor kwaliteit en ontwikkeling van jezelf? Bender heeft voor jou mogelijkheden om gedetacheerd als Wmo Consulent te gaan werken! Niet alleen in Nijmegen maar ook op andere locaties in Gelderland en Nederland hebben wij Wmo Consulent functies beschikbaar.

Werken in de detachering bied je mogelijkheden tot het uitvoeren van uitdagende en afwisselende opdrachten als Consulent in Nijmegen en in de regio. Meer weten? Lees dan verder!

Vacature Nijmegen

Als Wmo Consulent in Nijmegen ondersteun jij de cliënt op het gebied van zelfredzaamheid. Door het voeren van keukentafelgespreken weet jij wat de hulpvragen van jouw cliënten zijn. Gespreksvoering, doorvragen op de verschillende leefgebieden zoals het sociaal netwerk en het huishouden en het herkennen van achterliggende problematieken zijn daarin jouw kerntaken. Meer weten? Bekijk dan alle ins en outs over deze functie!

Bekijk vacature

Bender heeft naast de functie diverse mogelijkheden om je als consulent verder te ontwikkelen. Hieronder enkele voordelen behorend bij de functie als Wmo Consulent.

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Klik voor alle voorwaarden van deze functie op de link hieronder.

Bekijk vacature Wmo Consulent

 

 

Meer informatie?

Mocht je eerst meer willen weten over werken bij Bender, de functie Wmo Consulent of heb je andere vragen? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier.