Wmo Consulent Rotterdam

Heb jij interesse in een functie binnen de Wmo in Rotterdam? Wil jij je blijven ontwikkelen en ben jij iemand die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan? Bender heeft voor jou de mogelijkheid om gedetacheerd als Wmo Consulent te gaan werken voor de gemeente Rotterdam! De functie is uitdagend en bestaat uit gevarieerde werkzaamheden. Niet alleen in Rotterdam hebben wij Wmo-functies. Ook op andere locaties in Zuid-Holland en Nederland hebben wij opties beschikbaar. Meer weten? Lees dan verder!

Werken in de detachering bied je de mogelijkheid om veel werkervaring op te doen en bij meerdere opdrachtgevers uitdagende opdrachten als consulent te verrichten. Wij bieden je naast detachering de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen als Wmo Consulent via de Bender Academie. Meer weten? Lees dan verder!

Vacature Rotterdam

Als Wmo Consulent heb jij jouw eigen takenpakket. Door het voeren van keukentafelgespreken weet jij wat de hulpvragen van jouw cliënten zijn. Je geeft advies over de toekenning van Wmo voorzieningen en maakt rapportages en beschikkingen. Je behandelt Wmo aanvragen voor de gemeente Rotterdam en stelt (her)indicaties op. Meer weten? Bekijk dan alle mogelijkheden betreffende deze functie!

Bekijk vacature Wmo Consulent

 

Bender heeft naast de functie diverse mogelijkheden om je als consulent verder te ontwikkelen. Hieronder enkele voordelen behorend bij de functie als Wmo Consulent in Rotterdam.

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Klik voor alle voorwaarden van deze functie op de link hieronder.

Bekijk vacature

 

Meer informatie?

Mocht je eerst meer willen weten over werken bij Bender, de functie Wmo Consulent of heb je andere vragen? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier.