Foto Man Solliciteren via Bender

Wmo Consulent

Wil jij graag aan de slag bij de gemeente als Wmo Consulent? Via Bender vind je een baan, opleiding of traineeship waar persoonlijke groei en werkplezier op nummer één staan. Op onze website vind je veel verschillende vacatures en opleidingen binnen de wereld van de Wmo.

Wij bieden aanvullende trainingen aan en vinden persoonlijke begeleiding belangrijk. Zo kun je jezelf door je carrière binnen het sociaal domein blijven ontwikkelen en uitdagen. Bekijk ons aanbod.

Vacatures

Via Bender kun je aan het werk bij verschillende gemeenten. Je speelt een belangrijke rol en handelt zorgvragen van burgers af voor Wmo voorzieningen. Ben je een aanpakker, werk je secuur en wil je graag het verschil maken? Vind dan hier de vacature die bij je past.

Bekijk vacature(s)

 

Bender heeft naast de functie diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Hieronder enkele voordelen behorend bij de functie als Consulent.

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Opleidingen

Wil je je om- of bijscholen tot Wmo consulent of ga je weer herintreden? Dan is een opleiding zeer geschikt. Voorwaarde voor deelname is dat je een mbo-4 of hbo opleiding hebt.

Bekijk Wmo opleidingen

Traineeships

Een traineeship is de ideale combinatie tussen werken én leren. Je start met een periode van theorielessen om je voor te bereiden op het werkveld. Daarna ga je naast de studie aan de slag bij een opdrachtgever die bij jou past en aan jouw wensen voldoet. Tijdens het traineeship word je klaargestoomd om zelfstandig in het werkveld aan de slag te gaan. We bereiden je voor op de veranderingen en de uitdagingen die daarbij horen. Zo ben je aan het einde van het traineeship klaargestoomd als Wmo Consulent!

Bekijk traineeship Wmo

Locaties

Er zijn diverse locaties om als Wmo Consulent aan de slag te gaan. Plaatsen zoals Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Nijmegen worden altijd aangeboden binnen onze vacatures. Kun jij niet wachten om aan de slag te gaan? Reageer dan nu door vrijblijvend contact met ons op te nemen!

Meer informatie?

Mocht je eerst meer willen weten over werken bij Bender, de functie Wmo Consulent of heb je andere vragen? Neem dan vrijblijvend contact op.