Stichtse Vecht, Meerinzicht en Omgevingsdienst Flevoland & Gooi en Vechtstreek kiezen voor Bender

Na succesvolle aanbestedingen zet Bender de komende jaren professionals in bij diverse gemeenten en samenwerkingsorganisaties. De benadering van Bender naar professionals, opdrachtgevers en de samenwerking krijgt de beoordeling ‘zeer positief, compleet en zeer realistisch’.

Met ingang van 12 december jl. is Bender gestart met het leveren van professionals voor het sociaal domein in de gemeente Stichtse Vecht.

Vanaf het nieuwe jaar is Bender preferred supplier van Meerinzicht, het samenwerkingsverband van de gemeenten Harderwijk, Zeewolde en Ermelo.

De komende vier jaar levert Bender professionals over de volle breedte van het sociaal domein. De Omgevingsdienst Flevoland & Gooi en Vechtstreek heeft gekozen voor Bender als strategische partner voor het inzetten van trainees.

Contact

Is uw organisatie of gemeente actief in de zorg of op het gebied van het sociaal – of ruimtelijk domein? Ook benieuwd wat Bender voor u kan betekenen, neem dan contact op met Bianca Drachman via 020 – 578 73 00 of mail naar Bianca.Drachman@bendergroep.nl