Word talentmanager bij Bender

Bender groeit hard! Kom jij ons team talentmanagers aanvullen? Binnen jouw regio ben jij medeverantwoordelijk voor de groei van Bender en onze young professionals in de publieke sector in het bijzonder. Bij Bender zijn we overtuigd van de kracht van aandacht. Je bent dus veel op pad voor persoonlijk contact, begeleiding en coaching. Je krijgt hierbij alle ruimte voor eigen initiatieven. Spreekt de publieke sector jou aan en gaat je hart sneller kloppen?

Wat doet een talentmanager bij Bender?

Als talentmanager ben je binnen één van onze regioteams medeverantwoordelijk voor de groei van Bender en onze young professionals in het bijzonder. Jij bent de steun en toeverlaat van een groep young professionals, je begeleidt en coacht hen in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Bender voor jou, hoe doen we dat?

  • Een uitstekend salaris, bonusregeling en secundaire voorwaarden
  • Een (elektrische) leaseauto met tankpas of eigen vervoersbudget
  • Eigen invulling van de rol zodat jij optimaal kan presteren
  • De allerleukste Bender feestjes, borrels, BBQ’s en sportevenementen
  • Hybride werkvorm, ondersteund met goede devices (laptop en smartphone)
  • Een informele werksfeer waarin jij je zeker snel thuis gaat voelen
  • Een eigen opleidingsbudget voor persoonlijke ontwikkeling via de Bender Academie

Bender als werkgever

Aandacht en groei nemen we zo serieus, dat we het in een belofte hebben gegoten: de Bender Belofte van Aandacht en Groei. Daar maken we op alle mogelijke manieren werk van. Intern en extern. Formeel en informeel. Met opleiding en afwisseling. Professioneel en persoonlijk. Wij koesteren onze mensen. Met alle aandacht voor wat jou drijft en gelukkig maakt. Met alles wat bijdraagt aan jouw groei, aan jouw competenties. Met de Bender Belofte van Aandacht en Groei. Daar kom je verder mee.

 

Word jij onze nieuwe talentmanager?

Bekijk talentmanager vacatures