Traineeship Persoonsgerichte zorg voor begeleiders

 

Bij Bender doe jij hetgeen waar je goed in bent en waar jij gelukkig van wordt; het begeleiden van cliënten binnen de gehandicaptenzorg. Daarnaast krijg jij bij ons de mogelijkheid om in jouw carrière een extra verdiepingsslag te maken, want wij hebben het traineeship begeleider persoonsgerichte zorg ontwikkeld. Dit traineeship start op 1 augustus 2023.

Ik heb interesse

Wat houdt dit traineeship in?

Jij gaat je binnen dit traineeship specialiseren in persoonsgerichte zorg. Het traineeship begint op 1 augustus 2023 en duurt 2 jaar waarbij je 1 lesdag per kwartaal hebt. Tijdens het traineeship staat persoonsgerichte zorg en positieve gezondheid centraal.

 

Waarom kiezen voor een traineeship bij Bender?

 

Het traineeship Persoonsgerichte zorg voor begeleiders

In het eerste jaar leer meer over Positieve gezondheid, persoonsgerichte zorg, methodisch werken, begeleiden en coachen op deze gebieden. In het tweede jaar maak je een vakinhoudelijke verdieping. Hierbij verdiep je jezelf op het gebied van onbegrepen gedrag, begeleiding, sociale redzaamheid en gedrag, Zeer intensieve begeleiding, verzorging en verpleging. Daarnaast ontwikkel je via deze weg diverse vaardigheden om de-escalerend te werken. Na het traineeship Begeleider persoonsgerichte zorg heb je jezelf gespecialiseerd in persoonsgerichte zorg en weet jij als geen ander hoe jij hiermee het verschil kunt maken.

Volwaardig begeleider binnen de gehandicaptenzorg

Bij het traineeship ligt de aandacht op ontwikkeling en begeleiding.  Als trainee ga je de komende twee jaar op verschillende plekken binnen de gehandicaptenzorg werken. Op deze manier zie je veel verschillende doelgroepen en kun je ontdekken wat er bij je past. Daarnaast vindt er ieder kwartaal een terugkomdag plaats waarin actuele kennis en vaardigheidstrainingen worden gegeven. Op deze manier heb je een mooie afwisseling tussen werken en leren. Vanuit Bender krijg je uiteraard ook begeleiding en komen we regelmatig op bezoek op de werkplek. We kijken ook samen naar het ontwikkel pad dat goed bij je past. Op deze manier ontwikkel jij je tot een volwaardig begeleider binnen de gehandicaptenzorg.

Wat bieden wij jou?

 • Direct een vast contract voor onbepaalde tijd
 • Salaris conform CAO GHZ (afhankelijk van ervaring)
 • ORT, 13e maand en pensioenopbouw
 • Leaseauto met tankpas of een eigen vervoersbudget
 • Aandacht voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling
 • De mogelijkheid om verschillende trainingen en cursussen te volgen
 • Afwisseling in doelgroep en zorginstellingen door projecten die tussen de 3 tot 9 maanden duren
 • Feestjes, borrels en andere leuke activiteiten

Ben jij de juiste persoon?

Het is belangrijk dat jij de wil hebt om in een korte tijd veel te leren en om met verschillende doelgroepen te werken. Daarnaast herken jij jezelf in onderstaande punten:

 • Jij hebt jouw studie (binnen de zorg, zoals de opleiding persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen, social work en/of de opleiding verzorgende MMZ) met succes afgerond
  • Jij bent beschikbaar voor 28-32 uur per week
  • Jij hebt het rijbewijs B
  • Jij bent 1 mei of eerder beschikbaar

In welke omgeving wil je werken?

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s voor onze opdrachtgevers door heel het land. Wij kijken hierbij altijd naar jouw ervaring en ambitie en zoeken een mooie opdracht bij jou in de buurt.

Bender voor jou

Met Bender als werkgever sta je er nooit alleen voor. Je hebt namelijk collega’s uit heel Nederland. Helaas zien we jou niet elke dag, maar we beloven jou wel dat we aandacht hebben voor jou als persoon en voor je ontwikkeling. We noemen dit de “Bender Belofte van Aandacht en Groei”. In onze Academie kun je helemaal los gaan met e-learnings. En door met je regiomanager regelmatig te evalueren kun je jouw eigen groeipad creëren. Daarnaast ben je echt onze collega, dus vinden we het fijn om je regelmatig te zien. Dit kan zijn op feestjes, borrels, evenementen of gewoon voor een bakje koffie/thee/frisdrank. Bij Bender zijn we er ontzettend bewust van dat het belangrijk is om tijd voor elkaar te nemen en dat zit in ons DNA.

 
Ik heb interesse