Traineeship Regieverpleegkundige (van niveau 5 naar 6)

Conform de nieuwe beroepsprofielen 2020 krijgen alle hbo verpleegkundigen niveau 5 de kwalificatie verpleegkundige niveau 6. Naast de verandering in naam, wordt er ook wat anders verwacht van een hbo verpleegkundige. Naast het uitvoeren van de verpleegtechnische handelingen wordt (zelf) management en regie houden steeds belangrijker. Met ons traineeship ontwikkelen wij je als hbo verpleegkundige conform de nieuwe verwachtingen. Het is een actuele aanvulling op je hbo diploma. Ontwikkelen bij Bender doe je niet alleen. Dit traineeship volg je met een enthousiaste groep ambitieuze verpleegkundigen. En dit alles op basis van een vast contract. Geef jouw carrière vaart bij Bender.

Theorie
Het Traineeship Regieverpleegkundige betekent werken en leren in één. De opleiding is gebaseerd op de nieuwe beroepsprofielen 2020. Ben jij al HBO-Verpleegkundige en wil jij je bijscholen conform de nieuwe beroepsprofielen? Dan is dit traineeship de ideale keuze. Je leert vaardigheden op het gebied van Evidence Based Practice, gezamenlijke besluitvorming, klinisch redeneren en ondernemerschap. Met dit totaalprogramma kun jij je verpleegkundige leiderschapsvaardigheden naar een hoger niveau tillen.

Praktijk
Tijdens je studie van drie jaar werk je minimaal 28 uur bij verschillende opdrachtgevers in de zorg. Te denken valt aan de wijkverpleging, verpleeghuiszorg en ziekenhuiszorg. Hier kun je de geleerde theorie direct inzetten in de praktijk. In totaal voer je vier opdrachten van 9 maanden uit.

Werken bij Bender
Bender helpt verpleegkundigen in de zorg om te groeien. Door betekenisvolle en afwisselende opdrachten, goede begeleiding en ontwikkeling via de Bender Academie. Niet voor even, maar langdurig. Wij helpen jou om je carrière zelf te regisseren. Na het traineeship zouden we je graag binnen Bender houden. Toch toe aan een nieuwe uitdaging? Dan kun je er natuurlijk voor kiezen om je carrière buiten Bender voort te zetten.

Wij vragen

 • Een afgeronde opleiding hbo Verpleegkunde
 • Een geldige BIG-Registratie
 • Een minimale beschikbaarheid van 28 uur in de week
 • Je bent enthousiast en wilt altijd het beste uit jezelf halen
 • Je bent flexibel en houdt van afwisseling in je werk

Wat wij bieden

 • Een actuele aanvulling op de hbo-v opleiding gebaseerd op de beroepsprofielen 2020
 • Een erkende studie welke door Bender betaald wordt
 • Afwisseling van opdrachten in combinatie met een contract voor onbepaalde tijd
 • Een uitstekend salaris
 • Een auto van de zaak
 • De vrijheid om je carrière binnen of buiten Bender voort te zetten

Meer informatie?

Wil je meer weten over onze traineeships of wil je weten wanneer de eerstvolgende traineeship van start gaat? Neem dan contact met ons op of bekijk alle vacatures op onze website.

image