Unieke nieuwe opleiding “De integrale professional”

Er is er veel vraag naar een complete opleiding die jou als professional in het sociaal domein de mogelijkheid biedt om je kennis, vaardigheden en competenties uit te breiden op integraal en generalistisch vlak. Maar waar tref je zo’n opleiding? Als medewerker toegang sociaal domein ben je het meest gebaat bij een opleiding die een compleet pakket biedt aan vakinhoud, tools voor in de praktijk en zelfreflectie. Daarom heeft SCIOPENG de unieke opleiding “De integrale professional” ontwikkeld.

De opleiding

“De integrale professional” heeft een geheel eigen opbouw, veel aandacht voor theorie en een uitstekende aansluiting op de praktijk vanuit methodieken en vaardigheden. Deze combinatie zorgt voor een passend aanbod op jouw behoefte als professional om breed opgeleid te worden. In deze opleiding bieden we het totale aanbod van e-modules aan die de SCIOPENG academie momenteel heeft, voor een voordelige totaalprijs. Zo kun je voorafgaand aan het klassikale, al ontzettend veel kennis opdoen.

Losse modules

Ligt je behoefte niet op het totale vlak maar op een gedeelte? Je kunt ook de twee delen van de opleiding los volgen: opleiding “Basiskennis Sociaal Domein” en opleiding “De praktijk van de integrale professional”. Zien we jou bij de klassikale start van deze nieuwe, unieke opleiding op 29 oktober? Schrijf je nu (of in ieder geval vóór 22 oktober) in en start per 1 oktober met de e-modules!