Traineeships en opleidingen in de zorg

 

Bij Bender werk je binnen de zorg als verpleegkundige, verzorgende IG of begeleider waar je én iets voor de ander kunt betekenen én tegelijkertijd het beste uit jezelf kunt halen. Aandacht is het toverwoord! Ben je een starter binnen de zorg met (bijna) een diploma op minimaal mbo-3-niveau? En wil je jouw carrière meteen een boost geven? Of ben jij die professional met jaren ervaring en wil je meer te weten komen over persoonsgerichte zorg? Bender biedt jou een fantastische kans. Je treedt direct in vaste dienst voor onbepaalde tijd en gaat aan de slag bij verschillende zorginstellingen bij jou in de buurt. Dat kan verpleeghuiszorg, wijkverpleging, revalidatiezorg, gehandicaptenzorg, ziekenhuiszorg en GGZ zijn.

Bekijk zorg traineeships

 

De traineeships

Er zijn diverse mogelijkheden om binnen de zorg aan de slag te gaan. Traineeships zoals Traineeship persoonsgerichte zorg voor begeleiders, Traineeship verpleegkundige coördinator persoonsgerichte zorg, Traineeship regisseur persoonsgerichte zorg en Traineeship persoonsgerichte zorg verzorgende IG bieden jou de perfecte start voor jouw carrière binnen de zorg.

De opleidingen

Combineer werken en leren bij Bender met onze opleidingen binnen de zorg:  hbo-v opleiding en mbo-v opleiding. Wij beloven vastigheid en goede begeleiding aan de ene kant, uitdaging en ontwikkeling aan de andere. Een mooie balans om je carrière vaart te geven.

Bekijk verkorte mbo-V opleiding

 

Waar kom je terecht?

Als je start met een traineeship bij Bender binnen de zorg dan ga je aan de slag op opdrachten bij verschillende zorginstellingen. Hier krijg jij de mogelijkheid om je snel te ontwikkelen.

 

Onze belofte

 

Uitgelichte traineeships

Traineeship Persoonsgerichte zorg voor begeleiders

Wat ga je doen? 

Als trainee persoonsgerichte zorg voor begeleiders doe je zinvol werk. Jij ziet wat cliënten nodig hebben, wat mogelijk is. Je kiest bewust voor dit werk en deze doelgroep. Voor de aandacht die jij de cliënten geeft, krijg je zoveel terug.  In het traineeship persoonsgerichte zorg voor begeleiders stemmen wij de werkzaamheden af op jouw opleidingsachtergrond en wensen. Zo is het mogelijk om als woonbegeleider, persoonlijk begeleider of als ambulant begeleider aan de slag te gaan.

Traineeship bekijken

Traineeship Coördinator persoonsgerichte zorg

Wat ga je doen? 

Jij bent verpleegkundige niveau 4 en bent op zoek naar uitdaging en kennisverbreding in je werk. Dan is dit unieke geaccrediteerde traineeship echt wat voor jou! We geven inhoud aan de thema’s persoonsgerichte zorg en positieve gezondheid vanuit een coördinerende rol. Je kunt meteen je nieuwe kennis uit het traineeship inzetten bij een zorginstelling. Waar je aan de slag gaat hangt af van jouw wensen rondom doelgroepen en werkzaamheden. Hierover gaan we goed met elkaar in gesprek.

Traineeship bekijken

Traineeship persoonsgerichte zorg voor verzorgende IG

Wat ga je doen? 

Jij hebt al een niveau 3 diploma en wilt je bij het traineeship verzorgende IG graag specialiseren in persoonsgerichte zorg. Je leert methodisch werken, begeleiden en coachen op deze gebieden. In het tweede jaar ga je je vakinhoudelijk specialiseren. Hierbij verdiep je jezelf op het gebied van Dementie, Psychiatrie, NAH en Palliatieve zorg. Na het traineeship heb je jezelf helemaal gespecialiseerd in persoonsgerichte zorg en kun je jouw kennis gaan inzetten op de werkvloer.

Traineeship bekijken