Werken in de Zorg

Wil jij werken in de zorg en houd je van afwisseling en uitdaging? Dan is Bender de werkgever voor jou! Bender is detacheerder binnen de zorg en een werkgever waar persoonlijke groei, aandacht voor jou en werkplezier op één staan. Wil jij aan de slag bij verschillende zorginstellingen, die graag profiteren van jouw kwaliteiten? Bekijk dan onze vacatures en wie weet zien we je binnenkort bij Bender!

Vacatures & Traineeships

Werken in de zorg

Werken in de zorg via Bender is nooit saai. Je gaat aan de slag bij onze opdrachtgevers en wisselt iedere 4-9 maanden van project. Help met het verlenen van zorg en breng samen met cliënten de hulpbehoefte en zorgvraag in kaart. Heb je ervaring in de zorg en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan helpen we je graag aan leuke projecten. Meer weten over de profielen die we zoeken en de beschikbare rollen? Bekijk dan onze vacatures in de zorg.

Onze vacatures

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Bender Academie

Wij geloven in groei en aandacht. Met praktijkgerichte trainingen, cursussen en uitdagende traineeships. Ook als je al aan het werk bent. Wij helpen je graag verder met je eigen ontwikkeling. Daar willen we je bij ondersteunen via de Bender Academie.

Zorg opleidingen

Ga je aan de slag als zorgprofessional bij Bender? Volg dan trainingen, cursussen en verdiepingstrajecten via de Bender Academie. Dit opleidingsinstituut hebben wij opgericht zodat we onze mensen nog beter kunnen begeleiden tijdens hun loopbaan. Ga aan de slag en werk daarnaast aan je persoonlijke ontwikkeling. Dit is volgens ons de manier om blijvend waarde toe te voegen in je vakgebied.

Traineeship in de zorg

Bender biedt ontwikkelmogelijkheden voor zorgprofessionals, voor zowel starters als meer ervaren professionals. Op deze manier kan je in je vak blijven groeien. Wij werken met aanvullende trainingen of de mogelijkheid om de opleiding hbo-V te volgen. Een traineeship is de ideale combinatie tussen werken én leren. Je gaat aan de slag bij een opdrachtgever die bij jou past en aan jouw wensen voldoet.

We bereiden je voor op de veranderingen in het beroepsveld en de ontwikkelingen die daarbij horen. Zo ben je aan het einde van het traineeship een nóg betere Verpleegkundige. Blijf altijd werken aan kwaliteitsverbetering met de Bender Academie. Niet alleen voor jezelf maar aan die van de hele zorg!

Zorg traineeships

Meer informatie?

Kun jij niet wachten om aan de slag te gaan of een opleiding te starten? Reageer dan nu door vrijblijvend contact met ons op te nemen!

Vacatures & Traineeships