BBL hbo-V opleiding Zuid-Holland

Heb je ervaring als mbo Verpleegkundige en wil je aan de slag als hbo Verpleegkundige? Solliciteer dan voor de hbo-V opleiding in Zuid-Holland bij Bender. Met dit opleidingstraject krijg je de kans aan de slag te gaan bij onze opdrachtgevers en tegelijkertijd de opleiding tot hbo Verpleegkundige te volgen. Wil je meer weten over deze mogelijkheid en opleidingen bij Bender? Lees dan snel verder.

Traineeships

Hbo-V opleiding Zuid-Holland

De BBL hbo-V opleiding voor professionals in Zuid-Holland is een traineeship voor zorgprofessionals. Gedurende 3 jaar ga je aan de slag bij onze opdrachtgevers en volg je de hbo-V opleiding in Zuid-Holland. De praktijkervaring van je werk bij opdrachtgevers gebruik je als input voor de opleiding en vice versa. Ga bijvoorbeeld aan de slag met het oplossen van kwaliteitsvraagstukken en voeg waarde toe terwijl je jezelf ontwikkelt. Meer weten over deze kans? Bekijk ons traineeship.

Hbo-V bij Bender

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Bender Academie

Wij geloven in groei en aandacht. Met praktijkgerichte trainingen, cursussen en uitdagende traineeships. Ook als je al aan het werk bent. Wij helpen je graag verder met je eigen ontwikkeling. Daar willen we je bij ondersteunen via de Bender Academie.

Maak gebruik van de Bender Academie

Ons traineeship BBL hbo-V is een speciaal traject. Voor dit traineeship heb je namelijk ervaring als niveau 4 Verpleegkundige nodig. Deze ervaring stelt je in staat tijdens het opleidingstraject te werken en bij onze klanten aan de slag te gaan met het verlenen en verbeteren van zorg. Analyseer de kwaliteit van de zorg, ga aan de slag met verbetervraagstukken en gebruik je praktijkervaring voor het succesvol afronden van de BBL hbo-V opleiding.

Traineeship in de zorg

Gerelateerde vacatures

Heb je al de nodige ervaring in de zorg en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ook dan zijn er bij Bender verschillende opties. Ga bijvoorbeeld aan de slag als Projectverpleegkundige of als Verpleegkundige in de VVT.

Meer informatie?

Heb je vragen over werken bij Bender? Neem dan contact met ons op. Wil je liever gelijk solliciteren? Vul dan het sollicitatieformulier in.

Vacatures