BBL hbo-V opleiding

Ben jij werkzaam als niveau 4 Verpleegkundige en wil je doorgroeien naar een functie als hbo Verpleegkundige? Dan hebben wij bij Bender de perfecte uitdaging. Tijdens de BBL hbo-V opleiding ga je aan de slag met deze studie en tegelijkertijd ben je aan het werk. Elke 6-9 maanden begin je aan een nieuwe uitdaging bij een van onze opdrachtgevers, zodat je meedraait op verschillende werkplekken en zo veel mogelijk kunt leren. Meer weten? Lees alles over onze vacatures en traineeships.

Vacatures

BBL hbo-v opleiding

Met de BBL hbo-V opleiding van Bender ga je aan de slag als Verpleegkundige en zorgen wij dat je de ruimte krijgt een geaccrediteerde hbo-V opleiding te volgen. Tijdens deze opleiding leer je zaken die je gelijk in de praktijk toepast, want je bent ook gewoon aan het werk bij onze opdrachtgevers. Een baan als Verpleegkundige bij Bender is nooit saai. Je wisselt namelijk elke 6-9 maanden van opdrachtgever en kunt hierdoor steeds een nieuwe afdeling of doelgroep kiezen. Ga jij de uitdaging aan? Bekijk dan onze vacatures.

BBL hbo-V opleiding

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Bender Academie

Wij geloven in groei en aandacht. Met praktijkgerichte trainingen, cursussen en uitdagende traineeships. Ook als je al aan het werk bent. Wij helpen je graag verder met je eigen ontwikkeling. Daar willen we je bij ondersteunen via de Bender Academie.

Traineeship BBL hbo-V

Ons traineeship BBL hbo-V is een speciaal traject. Voor dit traineeship heb je namelijk ervaring als niveau 4 Verpleegkundige nodig. Deze ervaring stelt je in staat tijdens het opleidingstraject te werken en bij onze klanten aan de slag te gaan met het verlenen en verbeteren van zorg. Analyseer de kwaliteit van de zorg, ga aan de slag met verbetervraagstukken en gebruik je praktijkervaring voor het succesvol afronden van de BBL hbo-V opleiding.

Traineeship in de zorg

Gerelateerde vacatures

Heb je al de nodige ervaring in de zorg en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ook dan zijn er bij Bender verschillende opties. Ga bijvoorbeeld aan de slag als Projectverpleegkundige of als, Verpleegkundige in de vvt branche.

Meer informatie?

Heb je vragen over werken bij Bender of over de opleiding? Neem dan contact met ons op. Liever direct solliciteren? Vul dan het sollicitatieformulier in.

Vacatures & Traineeships