Begeleider Gehandicaptenzorg

Krijg jij voldoening van mensen met een verstandelijke, lichamelijke of psychische beperking begeleiden? Wil jij mensen helpen om zo zelfredzaam mogelijk te leven? Dan is een baan als begeleider gehandicaptenzorg jou op het lijf geschreven. Door bij Bender te komen werken krijg jij dé kans om aan de slag te gaan in de gehandicaptenzorg. Op diverse locaties in Nederland hebben wij mogelijkheden om als begeleider aan de slag te gaan. Meer weten? Bekijk hieronder het aanbod en lees verder.

Vacatures

Vacature Begeleider Gehandicaptenzorg

Via Bender ga je ervoor zorgen dat cliënten zo goed mogelijk tot hun recht komen. Je stelt een begeleidingsplan op en bent verantwoordelijk voor de uitvoering van deze plannen. Je signaleert en rapporteert ontwikkelingen van cliënten. Ook bestaat de mogelijkheid dat je praktische hulp bij dagelijkse activiteiten toepast. Samen koken, boodschappen doen en schoonmaken behoort tot de activiteiten. Ook lever je een bijdrage aan de administratie. Lijkt het je wat om via Bender mensen met een beperking te begeleiden? Dan ben jij de begeleider gehandicaptenzorg die we zoeken.

Vacatures Begeleider Gehandicaptenzorg

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Bender Academie

Wij geloven in groei en aandacht. Met praktijkgerichte trainingen, cursussen en uitdagende traineeships. Ook als je al aan het werk bent. Wij helpen je graag verder met je eigen ontwikkeling. Daar willen we je bij ondersteunen via de Bender Academie.

Traineeships

Ben jij net afgestudeerd en wil jij je als starter verder ontwikkelen? Bender biedt o.a. uitdagende traineeships aan om Begeleider Gehandicaptenzorg te worden. Via een traineeship combineer jij werken en leren. De ideale manier om jezelf te ontwikkelen en praktijkervaring op te doen.

Locaties

Op diverse locaties in Nederland hebben wij begeleiders nodig om gehandicapten te ondersteunen. Ga bijvoorbeeld aan de slag in: Rotterdam, Leiden, Den Haag, Utrecht of Amsterdam

Meer informatie?

Heb je vragen over de functie of over werken bij Bender? Neem dan contact met ons op. Wil je liever gelijk solliciteren? Vul dan het sollicitatieformulier in.

Vacatures Begeleider Gehandicaptenzorg