Begeleider

Wil jij mensen met een beperking ondersteunen in het dagelijks leven? Mensen helpen zodat ze zo zelfstandig mogelijk kunnen wonen en meedoen in de maatschappij? Bij Bender zijn we op zoek naar begeleiders voor diverse locaties. Is het helpen van mensen met een beperking jou op het lijf geschreven? Bekijk dan de vacatures die wij beschikbaar hebben als begeleider.

Vacatures Begeleider

Wat ga je als begeleider precies doen?

Mensen met een beperking vinden het soms lastig om contact te maken. Tegelijkertijd overzien ze vaak de gevolgen niet van hun handelen. Wat vindt de cliënt lastig? Waar loopt hij of zij tegenaan? Wat gaat er wel goed? Je kijkt naar alle facetten op het gebied van wonen, gezondheid, werken, relaties en financiën. Samen zoek je naar mogelijkheden voor het aanleren van competenties zodat mensen met een beperking of handicap zo zelfstandig mogelijk kan leven en weet waar hij of zij (nog) hulp nodig heeft. Hierbij werk je nauw samen met de familie en andere disciplines.

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Bender Academie

Wij geloven in groei en aandacht. Met praktijkgerichte trainingen, cursussen en uitdagende traineeships. Ook als je al aan het werk bent. Wij helpen je graag verder met je eigen ontwikkeling. Daar willen we je bij ondersteunen via de Bender Academie.

Traineeships

Ben jij net afgestudeerd en wil jij je als starter verder ontwikkelen? Bender biedt o.a. uitdagende traineeships aan om begeleider te worden. Via een traineeship combineer jij werken en leren. De ideale manier om jezelf te ontwikkelen en praktijkervaring op te doen.

Traineeships Begeleider

Begeleider locaties

Op diverse locaties in Nederland hebben wij begeleiders nodig om mensen met een beperking te ondersteunen.
De locaties die wij aanbieden zijn: Den Haag Utrecht Amsterdam

Meer informatie?

Heb je vragen over de functie of over werken bij Bender? Neem dan contact met ons op. Wil je liever gelijk solliciteren? Vul dan het sollicitatieformulier in.

Vacatures