BIG herregistratie

Wil je weer aan de slag als Verpleegkundige maar is je BIG registratie verlopen? Bij Bender helpen we je graag terugkeren in de zorg. Bender is de detacheerder binnen de zorg waar je aan de slag gaat bij opdrachtgevers en waarde toevoegt met jouw kwaliteiten. Lees verder over werken bij Bender, onze vacatures en opleidingstrajecten. Wie weet verwelkomen we je binnenkort als onze nieuwste collega!

BIG herregistratie

Veel van onze opdrachtgevers zijn op zoek naar ervaren Verpleegkundigen. Heb je vroeger in de verpleegkunde gewerkt en wil je graag weer aan de slag maar is je BIG registratie verlopen? Wij helpen je graag met het behalen van de benodigde accreditatie. Tijdens een uitgebreide training word je klaargestoomd voor het examen en helpen wij je met al je vragen. Heb je het examen behaald? Ga dan aan de slag bij onze klanten en verleen en verbeter zorg bij opdrachtgevers.

BIG herregistratie traject

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Bender Academie

Wij geloven in groei en aandacht. Met praktijkgerichte trainingen, cursussen en uitdagende traineeships. Ook als je al aan het werk bent. Wij helpen je graag verder met je eigen ontwikkeling. Daar willen we je bij ondersteunen via de Bender Academie.

Blijf leren bij Bender

Bij Bender doen we dingen anders dan andere detacheerders. Wij geloven in de waarde van opleidingen en cursussen en bieden onze medewerkers daarom de kans deze zo veel mogelijk te volgen. Op deze manier kan je in je vak blijven groeien. Wij werken met aanvullende trainingen, verdiepingstrajecten, e-learnings en een skillslab. Ook bieden we middels een traineeship de mogelijkheid om de opleiding hbo-V te volgen. Persoonlijke begeleiding en voortgangsgesprekken vinden wij heel belangrijk. Blijf altijd werken aan kwaliteitsverbetering met de Bender Academie. Niet alleen voor jezelf maar aan die van de hele zorg!

Opleidingen voor Verpleegkundigen

Gerelateerde vacatures

Heb je het BIG herregistratietraject afgerond en benieuwd naar ons vacatureaanbod? Bekijk dan ons vacatureaanbod en ga aan de slag met een functie die bij je past.

Meer informatie?

Heb je vragen over werken bij Bender? Neem dan contact met ons op. Wil je liever gelijk solliciteren? Vul dan het sollicitatieformulier in.

Vacatures