Werken in de gehandicaptenzorg

Wil jij werken in de gehandicaptenzorg? Via Bender vind je een baan als Begeleider waar persoonlijke groei en werkplezier op nummer één staan. Naast een baan in de gehandicaptenzorg vind je bij ons aanvullende trainingen, opleidingen en traineeships en vinden wij persoonlijke begeleiding belangrijk. Zo kun je jezelf blijven ontwikkelen en uitdagen. Meer weten over werken in de gehandicaptenzorg? Bekijk ons aanbod en schrijf je in of solliciteer direct via ons sollicitatieformulier.

Vacatures gehandicaptenzorg

Via Bender kun je aan de slag als Begeleider. In de functie van Begeleider Gehandicaptenzorg begeleid je cliënten aan de hand van een begeleidingsplan. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van plannen die hieruit voortvloeien en je signaleert veranderingen. Waar nodig bied je praktische hulp bij dagelijkse activiteiten zoals samen koken, het schoonmaken van de woning en boodschappen doen. Ook lever je een bijdrage aan de administratie van de cliënt en rapporteer je ontwikkelingen.

Bekijk Vacatures Gehandicaptenzorg

Hoe kom je in aanmerking voor de functie?

  • Jij hebt een studie afgerond richting de zorg: Mbo 3/4 MMZ/SPW, Hbo SPH, MWD
  • Je bent flexibel inzetbaar en vindt het leuk om op verschillende plekken te werken
  • Beschikbaar voor 28-36 uur per week
  • In het bezit van een rijbewijs B
  • Verder ben jij sociaal, leergierig en werkt goed zelfstandig

Werken in de gehandicaptenzorg

Door te werken in de gehandicaptenzorg ga je een professionele relatie met cliënten aan. Het is belangrijk dat je betrokken, representatief, integer, empathisch en assertief bent. Een persoonlijk klik met de cliënt is doorslaggevend.

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Bender Academie

Wij geloven in groei en aandacht. Met praktijkgerichte trainingen, cursussen en interessante traineeships. Ook als je al aan het werk bent. Wij helpen je graag verder met je eigen ontwikkeling. Daar willen we je bij ondersteunen via de Bender Academie.

Meer informatie?

Kun jij niet wachten om aan de slag te gaan in de gehandicaptenzorg? Reageer dan nu door vrijblijvend contact met ons op te nemen!

Vacatures