Hbo-V Den Haag

Wil jij een zorginstelling in Den Haag ondersteunen met jouw kwaliteiten als hbo-Verpleegkundige? Kom dan werken bij Bender! Bender is de detacheerder voor de zorg en de perfecte werkplek voor iedereen die houdt van uitdaging en afwisseling in zijn of haar werk. Vind een vacature, traineeship of opleiding die bij je past en blijf jezelf ontwikkelen als professional met een waardevolle baan bij Bender.

Vacatures & Traineeships

Hbo-V vacatures Den Haag

Als hbo-Verpleegkundige in Leiden help je onze opdrachtgevers met het verlenen van zorg aan hun cliënten. Heb jij ervaring in de zorg en wil je iedere 3-9 maanden beginnen met een nieuwe uitdaging? Dan is deze baan echt iets voor jou. Na het afronden van een opdracht bekijken we met welke doelgroep je aan de slag wilt gaan en zoeken we een passende opdracht. Op deze manier doe je veel werkervaring op en draag je jouw steentje bij in de zorg. Meer weten? Bekijk onze hbo-V vacatures voor de profielen die wij zoeken.

Hbo-V vacatures

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Bender Academie

Wij geloven in groei en aandacht. Met praktijkgerichte trainingen, cursussen en uitdagende opleidingen. Ook als je al aan het werk bent. Wij helpen je graag verder met je eigen ontwikkeling. Daar willen we je bij ondersteunen via de Bender Academie.

Blijf leren bij Bender

Bij Bender geloven we in de kracht van opleidingen en trainingen voor onze professionals. Je bent immers ook als ervaren professional nooit uitgeleerd. Daarom bieden wij via de Bender Academie interessante cursussen en opleidingen voor professionals in de zorg. Wil je trainingen volgen die je helpen jouw werk nog beter uit te voeren? Bekijk dan onze opleidingen en ga aan de slag met e-learnings, ons skillslab of andere verdiepingstrajecten.

Hbo-V traineeship Den Haag

Wil je aan de slag als hbo-Verpleegkundige, maar heb je niet de benodigde opleidingen? Heb je wel ervaring als mbo-Verpleegkundige en wil je graag doorgroeien? Dan hebben wij bij Bender een bijzondere uitdaging. Volg ons hbo-V traineeship en ga aan de slag bij onze opdrachtgevers terwijl je de opleiding volgt tot hbo-Verpleegkundige.

Traineeship

Meer informatie?

Sta jij in de startblokken om aan de slag te gaan als hbo-Verpleegkundige? Bekijk ons aanbod, neem contact met ons op of solliciteer direct via ons sollicitatieformulier.

Vacatures & Traineeships