Hbo-v Opleiding Gelderland

Wil jij werken en leren tegelijk en heb je ervaring als mbo Verpleegkundige? Dan is de hbo-v Opleiding in Gelderland van Bender de perfecte keuze. Kom werken bij onze klanten in regio Gelderland volg de opleiding tot Hbo Verpleegkundige. Dit bijzondere opleidingstraject is de kans om door te groeien als Verpleegkundige en tegelijk waarde toe te voegen bij onze klanten. Lees alles over onze traineeships en vacatures en blijf jezelf ontwikkelen als professional bij Bender.

Hbo-v Opleiding Gelderland

Kies je voor het traineeship hbo-v Opleiding Gelderland? Dan ga je elke 3-9 maanden werken bij een nieuwe opdrachtgever. Ook ga je 2,5 – 3 jaar aan de slag met de opleiding hbo-v met andere Bender Medewerkers. Je gebruikt je praktijkervaring voor opdrachten tijdens de opleiding en kunt nieuwe vaardigheden gelijk in de praktijk toepassen. Ben je klaar met het traineeship? Dan gaan we op zoek naar passende opdrachten bij klanten. Lees alles over het traineeship hbo-v Opleiding Gelderland.

Hbo Verpleegkundige opleiding

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Bender Academie

Wij geloven in groei en aandacht. Met praktijkgerichte trainingen, cursussen en uitdagende traineeships. Ook als je al aan het werk bent. Wij helpen je graag verder met je eigen ontwikkeling. Daar willen we je bij ondersteunen via de Bender Academie.

Blijf leren bij de Bender Academie

Bender is de detacheerder voor de zorg en het sociaal domein. Wil jij aan de slag bij onze klanten? Dan helpen we je graag zo veel mogelijk waarde toe te voegen bij iedere opdracht. Daarom hebben wij de Bender Academie opgericht: het opleidingsinstituut waar professionals cursussen volgen zoals Omgaan met agressie en Samenwerking en afbakening wetgeving. Ook kun je bij de Bender Academie aan de slag met je leiderschapskwaliteiten om door te groeien binnen onze organisatie en startende Verpleegkundigen te begeleiden. Lees alles over onze opleidingen en bekijk het aanbod.

Opleidingen voor Verpleegkundigen

Gerelateerde vacatures

Liever gelijk aan de slag met een uitdagende functie binnen de zorg? Ook dan zien we je graag bij Bender. Zo zijn we op zoek naar mensen voor functies als Verzorgende IG, Persoonlijk Begeleider en Projectverpleegkundige.

Meer informatie?

Heb je vragen over werken bij Bender? Neem dan contact met ons op. Wil je liever gelijk solliciteren? Vul dan het sollicitatieformulier in.

Vacatures & Traineeships