Hbo-V opleiding verkort en duaal

Wil jij werken en leren tegelijk? Dan is de hbo-V opleiding verkort en duaal van Bender de perfecte keuze. Heb jij een mbo Verpleegkundige opleiding op zak en wil je doorgroeien? Met dit traject ga je aan de slag en ben je binnen 3 jaar klaar voor een functie als hbo Verpleegkundige. Meer weten? Bekijk onze vacatures, opleidingen en traineeships.

Vacatures & Traineeships

Vacatures hbo-V opleiding verkort en duaal

Met de hbo-V opleiding verkort en duaal ga je aan de slag bij onze opdrachtgevers en behaal je ondertussen je hbo diploma Verpleegkunde. Gedurende 2,5 tot 3 jaar volg je de opleiding samen met zo’n 15 andere collega’s. Een keer per maand komen jullie samen voor een lesdag, de overige studietijd deel je zelf flexibel in. Tijdens het volgen van de opleiding ga je aan het werk als Verpleegkundige bij een van onze zorginstellingen. De ervaring vanuit het werkveld en de kwaliteitsvraagstukken waar je mee aan de slag gaat gebruik je tijdens je opleiding. Meer weten? Bekijk onze vacatures hbo-V opleiding verkort en duaal.

Ons aanbod

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • De hbo-V opleiding wordt door Bender geheel betaald
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Bender Academie

Wij geloven in groei en aandacht. Met praktijkgerichte trainingen, cursussen en uitdagende traineeships. Ook als je al aan het werk bent. Wij helpen je graag verder met je eigen ontwikkeling. Daar willen we je bij ondersteunen via de Bender Academie.

Traineeship hbo-V opleiding verkort en duaal

Een traineeship is de oplossing voor iedereen die graag gelijk aan de slag gaat en zichzelf ondertussen verder wil ontwikkelen. Ben jij een mbo-Verpleegkundige met geldige BIG-registratie en wil je graag doorgroeien? Ben je minimaal 28 uur per week beschikbaar en wil jij werken voor uitdagende zorginstellingen? Kies dan voor ons traineeship, zo ben je aan het einde een nóg betere Verpleegkundig. Leer van ervaren docenten, maak gebruik van de kennis van onze Verpleegkundigen en verleen de beste zorg bij onze opdrachtgevers. Meer weten? Bekijk alle informatie over traineeships in de zorg bij Bender.

Traineeships

Gerelateerde vacatures

Wil je graag werken bij Bender, maar is deze hbo-V opleiding niet wat je zoekt? Ga dan direct aan de slag als Projectverpleegkundige of Verpleegkundige in de VVT branche.

Meer informatie?

Heb je vragen over de functie of wil je meer weten over werken bij Bender? Neem dan contact met ons op of solliciteer via het sollicitatieformulier.

Vacatures & Traineeships