Hbo-V opleiding Zeeland

Heb je ervaring als mbo Verpleegkundige en wil je doorgroeien tot hbo Verpleegkundige in Zeeland? Dan hebben wij bij Bender de perfecte uitdaging voor je! Met de hbo-V opleiding in Zeeland volg je de opleiding tot hbo Verpleegkundige en werk je ondertussen bij onze opdrachtgevers in de regio. Lees verder en leer meer over het werken bij Bender, onze vacatures en deze opleiding. Wie weet kunnen we je binnenkort verwelkomen als zorgprofessional en trainee van onze hbo-V opleiding.

Hbo-V opleiding Zeeland

Met de hbo-V opleiding Zeeland bij Bender haal je in 2,5 – 3 jaar je diploma Verpleegkunde. Elke maand organiseren we een trainingsdag waar alle deelnemers samenkomen voor een dag vol colleges en werkgroepen. De overige studielast verdeel je zelf en doe je flexibel in je eigen tijd. Gedurende dit traineeship ben je ook gewoon aan het werk bij onze opdrachtgevers. De ervaring die je hierbij opdoet neem je mee in je opleiding en nieuwe vaardigheden pas je gelijk toe bij de desbetreffende zorginstelling. Bekijk onze mogelijkheden.

Hbo Verpleegkunde opleiding

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Bender Academie

Wij geloven in groei en aandacht. Met praktijkgerichte trainingen, cursussen en uitdagende traineeships. Ook als je al aan het werk bent. Wij helpen je graag verder met je eigen ontwikkeling. Daar willen we je bij ondersteunen via de Bender Academie.

Blijf jezelf ontwikkelen via de Bender Academie

Kom je werken bij Bender? Maak dan gebruik van de Bender Academie. Dit opleidingsinstituut voor professionals in de zorg is de perfecte plek om opleidingen en cursussen te volgen over je vakgebied. Op deze manier kan je in je vak blijven groeien. Wij werken met aanvullende trainingen, e-learnings en een skillslab. Bekijk alle opleidingsmogelijkheden bij Bender.

Opleidingsaanbod

Gerelateerde vacatures

Heb je al veel ervaring in de zorg of ben je al een hbo Verpleegkundige? Misschien past een van deze vacatures dan beter bij jouw wensen. Ga bijvoorbeeld aan de slag als Projectverpleegkundige of bekijk onze andere vacatures.

Meer informatie?

Heb je vragen over werken bij Bender? Neem dan contact met ons op. Wil je liever gelijk solliciteren? Vul dan het sollicitatieformulier in.

Vacatures