Hbo-V opleiding Zuid-Holland

Ben je mbo Verpleegkundige en wil je graag doorgroeien? Dan hebben we bij Bender de perfecte kans. Ga aan de slag als Verpleegkundige bij onze opdrachtgevers en volg ondertussen de hbo-V opleiding in Zuid-Holland. Door werken in de praktijk te combineren met een opleiding kun je optimaal leren en tegelijkertijd jouw steentje bijdragen binnen de zorg. Lees alles over onze vacatures en over werken bij Bender.

Hbo-V opleiding in Zuid-Holland

De hbo-V opleiding in Zuid-Holland geeft je de kans te werken én leren tegelijkertijd. Je kunt de vaardigheden die je tijdens de opleiding leert gelijk in de praktijk toepassen en hebt veel voorbeelden uit te praktijk die je weer kunt gebruiken voor de opleiding. Ga aan de slag met kwaliteitsvraagstukken en ondersteun klanten met het verlenen en verbeteren van zorg. Wil je meer weten over de opleiding of over de profielen die we zoeken? Neem dan een kijkje bij onze vacatures.

Hbo-V Opleiding Zuid-Holland

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Bender Academie

Wij geloven in groei en aandacht. Met praktijkgerichte trainingen, cursussen en uitdagende traineeships. Ook als je al aan het werk bent. Wij helpen je graag verder met je eigen ontwikkeling. Daar willen we je bij ondersteunen via de Bender Academie.

Blijf leren als professional

Als professional bij Bender krijg je de kans te blijven leren via de Bender Academie. Onze academie is opgericht om onze mensen te helpen het beste te leveren bij onze opdrachtgevers. Op deze manier kan je in je vak blijven groeien. Wij werken met aanvullende trainingen, e-learnings en een skillslab. Ook vinden wij persoonlijke begeleiding en voortgangsgesprekken heel belangrijk. Blijf altijd werken aan kwaliteitsverbetering met de Bender Academie. Niet alleen voor jezelf maar aan die van de hele zorg!

Opleidingen in de zorg

Gerelateerde vacatures

Wil je liever aan de slag met een andere vacature binnen de zorg? Neem dan een kijkje bij onze gerelateerde vacatures.

Meer informatie?

Heb je vragen over werken bij Bender? Neem dan contact met ons op. Wil je liever gelijk solliciteren? Vul dan het sollicitatieformulier in.

Vacatures