Hbo-V opleiding

Wil jij doorgroeien in de zorg, nog meer expertise kunnen bijdragen en jezelf verder ontwikkelen? Ga dan aan de slag met de hbo-V opleiding van Bender. Tijdens deze opleiding word je klaargestoomd voor een baan als hbo Verpleegkundige en ga je ondertussen aan de slag bij onze opdrachtgevers. Wil je meer weten over dit traineeship? Lees dan alles over werken in de zorg, deze opleiding en onze overige zorgvacatures.

Vacatures & Traineeships

Mogelijkheden hbo-V opleiding

Ga je aan de slag met de hbo-V opleiding bij Bender, dan zorgen wij dat je de mogelijkheden krijgt de opleiding tot hbo Verpleegkundige te volgen en krijg je de mogelijkheid aan de slag te gaan bij meerdere van onze opdrachtgevers. Een keer in de maand kom je met andere studenten (trainees) samen voor een fysieke bijeenkomst, de overige studielast verdeel je naar eigen inzicht. Het grootste deel van de tijd werk je bij onze opdrachtgevers, waar je aan de slag gaat met het verlenen van zorg, maar ook met het aanpakken van kwaliteitsvraagstukken. Elke 6-9 maanden ga je aan de slag met een nieuwe opdracht, met andere doelgroep of specialisatie. Meer weten? Bekijk onze vacatures.

Hbo-V opleiding

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Bender Academie

Wij geloven in groei en aandacht. Met praktijkgerichte trainingen, cursussen en uitdagende traineeships. Ook als je al aan het werk bent. Wij helpen je graag verder met je eigen ontwikkeling. Daar willen we je bij ondersteunen via de Bender Academie.

Blijf leren bij Bender

Als professional bij Bender krijg je de kans te blijven leren via de Bender Academie. Onze academie is opgericht om onze mensen te helpen het beste te leveren bij onze opdrachtgevers. Op deze manier kan je in je vak blijven groeien. Wij werken met aanvullende trainingen, e-learnings en een skillslab. Ook vinden wij persoonlijke begeleiding en voortgangsgesprekken heel belangrijk. Blijf altijd werken aan kwaliteitsverbetering met de Bender Academie. Niet alleen voor jezelf maar aan die van de hele zorg!

Opleidingen in de zorg

Gerelateerde vacatures

Wil je liever aan de slag met een andere vacature binnen de zorg? Neem dan een kijkje bij onze gerelateerde vacatures.

Locaties

Er zijn diverse regio’s om een Hbo-V opleiding te volgen. Regio’s zoals Noord-Holland, Zuid-Holland en Gelderland worden altijd aangeboden binnen onze vacatures. Kun jij niet wachten om aan de slag te gaan? Reageer dan nu door vrijblijvend contact met ons op te nemen!

Meer informatie?

Heb je vragen over de functie of wil je meer weten over werken bij Bender? Neem dan contact met ons op of solliciteer via het sollicitatieformulier.

Vacatures & Traineeships