Hbo-V Rotterdam

Wil je aan de slag als hbo-Verpleegkundige in Rotterdam? Kom dan werken bij Bender: de detacheerder voor de zorg. Ga iedere paar maanden aan de slag bij een nieuwe opdrachtgever en help met het verlenen en verbeteren van de benodigde zorg. Bekijk onze vacatures en opleidingen en wie weet zien we je binnenkort als nieuwe collega.

Onze vacatures

Hbo-V vacatures Rotterdam

Als hbo-Verpleegkundige ga je aan de slag bij verschillende opdrachtgevers in de zorg. Je helpt met het in kaart brengen van de behoeftes van cliënten en ondersteunt met het verlenen van deze zorg. Daarnaast ga je waar nodig aan de slag met kwaliteitsvraagstukken en verbeter je met het team de kwaliteit van de processen en gegeven zorg. Ben jij zorgzaam, stressbestendig, sociaalvaardig en ben jij op je plek in een baan met impact? Bekijk dan onze hbo-V vacatures Rotterdam en vind een uitdaging die bij je past.

Hbo-V vacatures

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Bender Academie

Wij geloven in groei en aandacht. Met praktijkgerichte trainingen, cursussen en uitdagende opleidingen. Ook als je al aan het werk bent. Wij helpen je graag verder met je eigen ontwikkeling. Daar willen we je bij ondersteunen via de Bender Academie.

Blijf leren bij Bender

Bij Bender geloven we in de kracht van opleidingen en trainingen voor onze professionals. Je bent immers ook als ervaren professional nooit uitgeleerd. Daarom bieden wij via de Bender Academie interessante cursussen en opleidingen voor professionals in de zorg. Wil je trainingen volgen die je helpen jouw werk nog beter uit te voeren? Bekijk dan onze opleidingen en ga aan de slag met e-learnings, ons skillslab of andere verdiepingstrajecten.

Hbo-V traineeship Rotterdam

Wil je aan de slag als hbo-Verpleegkundige, maar heb je niet de benodigde opleidingen? Heb je wel ervaring als mbo-Verpleegkundige en wil je graag doorgroeien? Dan hebben wij bij Bender een bijzondere uitdaging. Volg ons hbo-V traineeship en ga aan de slag bij onze opdrachtgevers terwijl je de opleiding volgt tot hbo-Verpleegkundige.

Traineeship hbo-V

Meer informatie?

Sta jij in de startblokken om aan de slag te gaan als hbo-Verpleegkundige? Bekijk ons aanbod, neem contact met ons op of solliciteer direct via ons sollicitatieformulier.

Vacatures & Traineeships