Hbo Verpleegkundige Flevoland

Heb je ervaring als hbo Verpleegkundige en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in Flevoland? Dan zijn wij bij Bender op zoek naar jou! Bender is de detacheerder binnen de zorg en de plek voor iedereen die houdt van een afwisselende, uitdagende baan. Ga aan de slag met het verbeteren van de zorg bij interessante opdrachtgevers en doe ervaring op met verschillende doelgroepen en sectoren. Lees meer over werken bij Bender en bekijk onze vacatures, opleidingen en traineeships.

Vacatures & Traineeships

Vacatures hbo Verpleegkundige Flevoland

Als hbo Verpleegkundige bij Bender ga je elke 3-9 maanden aan de slag bij een nieuwe opdrachtgever. Elke opdracht begint met het in kaart brengen van de zorgbehoefte van cliënten en een kennismaking met het team. Vervolgens ga je met je medezorgverleners aan de slag met het verbeteren van de zorg en breng je een positieve veranderingen teweeg. Wil je meer weten over de profielen die we zoeken? Bekijk onze vacatures.

Vacatures

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Bender Academie

Wij geloven in groei en aandacht. Met praktijkgerichte trainingen, cursussen en uitdagende opleidingen. Ook als je al aan het werk bent. Wij helpen je graag verder met je eigen ontwikkeling. Daar willen we je bij ondersteunen via de Bender Academie.

Blijf leren bij Bender

Bij Bender geloven we in de kracht van opleidingen en trainingen voor onze professionals. Je bent immers ook als ervaren professional nooit uitgeleerd. Daarom bieden wij via de Bender Academie interessante cursussen en opleidingen voor professionals in de zorg. Wil je trainingen volgen die je helpen jouw werk nog beter uit te voeren? Bekijk dan onze opleidingen en ga aan de slag met e-learnings, ons skillslab of andere verdiepingstrajecten.

Opleidingen voor zorgprofessionals

Gerelateerde vacatures

Wil je graag werken bij Bender, maar past de functie van hbo Verpleegkundige niet precies bij jouw kwaliteiten of ervaring? Bekijk dan onze andere zorgvacatures.

Meer informatie?

Heb je vragen over werken bij Bender? Neem dan contact met ons op. Wil je liever gelijk solliciteren? Vul dan het sollicitatieformulier in.

Vacatures