Hbo Verpleegkundige Utrecht

Wil jij graag aan de slag als hbo Verpleegkundige in Utrecht? Via Bender vind je een baan, opleiding of traineeship waar persoonlijke groei en werkplezier op nummer één staan. Op onze website vind je veel verschillende vacatures en opleidingen binnen de wereld van dit vak.

Bender richt zich op jou; van student tot aan ervaren professional. Wij bieden aanvullende trainingen aan en vinden persoonlijke begeleiding belangrijk. Zo kun je jezelf door je carrière in de zorg blijven ontwikkelen en uitdagen. Bekijk ons aanbod en meld je vrijblijvend aan of solliciteer direct via ons sollicitatieformulier.

Vacatures

Vacatures hbo Verpleegkundige

Via Bender kun je aan het werk als Verpleegkundige bij verschillende zorginstellingen in Utrecht. Je draagt bij aan de zorg van hulpbehoevenden die dat het meest nodig hebben. Ben je zorgzaam, stressbestendig, sociaal vaardig en wil je graag het verschil maken? Vind dan hier de Verpleegkundige vacature die bij jou past.

Vacatures hbo Verpleegkundige

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Bender Academie

Wij geloven in groei en aandacht. Met praktijkgerichte trainingen, cursussen en uitdagende traineeships. Ook als je al aan het werk bent. Wij helpen je graag verder met je eigen ontwikkeling. Daar willen we je bij ondersteunen via de Bender Academie.

Opleidingen

Bender biedt ontwikkelmogelijkheden voor Verpleegkundigen, voor zowel starters als meer ervaren professionals. Op deze manier kan je in je vak blijven groeien. Wij werken met aanvullende trainingen, verdiepingstrajecten, e-learnings en een skillslab. Ook vinden wij persoonlijke begeleiding en voortgangsgesprekken heel belangrijk. Blijf altijd werken aan kwaliteitsverbetering met de Bender Academie. Niet alleen voor jezelf maar aan die van de hele zorg!

Traineeships

Een traineeship is de ideale combinatie tussen werken én leren. Je gaat aan de slag bij een opdrachtgever die bij jou past en aan jouw wensen voldoet. We bereiden je voor op de veranderingen in het beroepsveld en de ontwikkelingen die daarbij horen. Zo ben je aan het einde van het traineeship een nóg betere Verpleegkundige.

Meer informatie?

Kun jij niet wachten om aan de slag te gaan of een opleiding te starten? Reageer dan nu door vrijblijvend contact met ons op te nemen!

Ons vacatureaanbod