Hbo Verpleegkundige Zuid-Holland

Heb je ervaring als hbo Verpleegkundige in Zuid-Holland en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kom dan werken bij Bender. We zijn op verschillende plaatsen in Nederland op zoek naar hbo Verpleegkundigen die zorg kunnen verlenen en verbeteren bij onze klanten. Bender is de detacheerder voor de zorg. Wil je meer weten over onze vacatures, opleidingen en onze  traineeships? Lees dan verder en wie weet zien we je binnenkort bij Bender!

Vacatures & Traineeships

Vacatures hbo Verpleegkundigen Zuid-Holland

Als hbo Verpleegkundige bij Bender ga je in Zuid-Holland aan de slag bij verschillende opdrachtgevers. Elke 5-10 maanden start je een nieuwe opdracht, waarbij je de benodigde zorg in kaart brengt en werkt aan kwaliteitsvraagstukken. Na het afronden van de opdracht kijken we samen met welke doelgroep je graag dan aan de slag wilt. Vervolgens gaan we op zoek naar een opdrachtgever die jouw kwaliteiten goed kan gebruiken. Neem een kijkje bij onze vacatures.

Onze vacatures

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Bender Academie

Wij geloven in groei en aandacht. Met praktijkgerichte trainingen, cursussen en uitdagende opleidingen. Ook als je al aan het werk bent. Wij helpen je graag verder met je eigen ontwikkeling. Daar willen we je bij ondersteunen via de Bender Academie.

Blijf leren bij Bender

Bender biedt ontwikkelmogelijkheden voor hbo Verpleegkundigen, voor zowel starters als meer ervaren professionals. Op deze manier kan je in je vak blijven groeien. Wij werken met aanvullende trainingen, cursussen en een skillslab. Ook vinden wij persoonlijke begeleiding en voortgangsgesprekken heel belangrijk. Blijf altijd werken aan kwaliteitsverbetering met de Bender Academie. Niet alleen voor jezelf maar aan die van de hele zorg!

Opleidingen voor zorgprofessionals

Gerelateerde vacatures

Kies je liever voor een andere functie dan hbo Verpleegkundige? Wij zijn altijd op zoek naar ervaren professionals in de zorg. Bekijk ons uitgebreide vacatureaanbod.

Meer informatie?

Heb je vragen over werken bij Bender? Neem dan contact met ons op. Wil je liever gelijk solliciteren? Vul dan het sollicitatieformulier in.

Vacatures