Werken in de zorg Limburg

Ga aan de slag in de zorg! Via Bender vind je de zorg vacature of opleiding in Limburg die perfect bij je past. Mensen helpen is jouw tweede natuur en je houdt van snel schakelen. Je haalt het beste in mensen naar boven en leert of werkt graag in een hecht team.

Bender begint met aandacht voor jou als starter, trainee of ervaren professional. Bekijk ons vacatureaanbod in Limburg, bekijk onze traineeships of solliciteer direct via ons sollicitatieformulier.

Vacatures, Opleidingen & Traineeships Limburg

Zorg vacatures Limburg

Een bijdrage leveren aan het leven van jouw cliënten, daar kom jij je bed uit voor uit. Je kunt echt iets voor iemand betekenen. Werken in de zorg is nooit saai! Jij houdt wel van een uitdaging en stelt je flexibel op. Werk je graag samen met een gezellige groep collega’s? Ga dan werken in de zorg in Limburg. Met veel afwisseling en voldoening. Iets voor iemand kunnen betekenen, dat is werken in de zorg.

Aanbod Limburg

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zorg opleidingen Limburg

Bender biedt ontwikkelmogelijkheden voor zorgprofessionals, voor zowel starters als meer ervaren professionals. Op deze manier kan je in je vak blijven groeien. Wij werken met aanvullende trainingen of de mogelijkheid om de opleiding hbo-V te volgen. Ook vinden wij persoonlijke begeleiding en voortgangsgesprekken heel belangrijk. Blijf altijd werken aan kwaliteitsverbetering met de Bender Academie. Niet alleen voor jezelf maar aan die van de hele zorg!

Zorg traineeships Limburg

Ben jij leergierig en heb je de ambitie om meteen aan de slag te gaan binnen jouw werkveld? Dan is een traineeship echt iets voor jou! Een combinatie tussen leren én werken. Je gaat aan de slag bij een opdrachtgever die bij jou past en aan jouw wensen voldoet. We bereiden je voor op de veranderingen in het beroepsveld en de ontwikkelingen die daarbij horen. Zo ben je aan het einde van het traineeship een nóg betere professional.

Ben jij toe aan een volgende stap in de zorg?

Als hbo Verpleegkundige, Verzorgende IG, Projectverpleegkundige of start je met de hbo-V opleiding (werken én leren)? Bekijk dan ons actuele aanbod.

Aanbod zorg vacatures in Limburg