Mbo Verpleegkundige Flevoland

Ben jij mbo Verpleegkundige en op zoek naar een nieuwe uitdaging in Flevoland? Dan ben jij de zorgprofessional waar we naar op zoek zijn bij Bender. Als mbo Verpleegkundige bij Bender ga je aan de slag bij verschillende opdrachtgevers en begin je iedere 3-9 maanden aan een nieuwe uitdaging. Houd jij van afwisseling in je werk? Dan is dit de functie voor jou. Lees meer over onze vacatures en opleidingen en wie weet zien we je binnenkort bij Bender.

Vacatures & Traineeships

Vacatures mbo Verpleegkundigen Flevoland

Als mbo Verpleegkundige Flevoland bij Bender help je met het verlenen van de beste zorg bij onze klanten. Je gaat aan de slag, brengt de benodigde zorg en zorgbehoefte van cliënten in kaart en helpt vervolgens door het verlenen van deze zorg. Na het aflopen van een project kijken we samen met welke doelgroep of opdrachtgever je aan de slag wilt gaan en zoeken we een uitdagende opdracht. Meer weten over het profiel dat we zoeken? Bekijk onze vacatures.

Onze vacatures

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Bender Academie

Wij geloven in groei en aandacht. Met praktijkgerichte trainingen, cursussen en uitdagende opleidingen. Ook als je al aan het werk bent. Wij helpen je graag verder met je eigen ontwikkeling. Daar willen we je bij ondersteunen via de Bender Academie.

Opleidingen zorg

Bender biedt ontwikkelmogelijkheden voor Verpleegkundigen, voor zowel starters als meer ervaren professionals. Op deze manier kan je in je vak blijven groeien. Wij werken met aanvullende trainingen of de mogelijkheid om de opleiding hbo-V te volgen. Ook vinden wij persoonlijke begeleiding en voortgangsgesprekken heel belangrijk. Blijf altijd werken aan kwaliteitsverbetering met de Bender Academie. Niet alleen voor jezelf maar aan die van de hele zorg!

Opleidingen voor zorgprofessionals

Gerelateerde vacatures

Wil je werken bij Bender, maar is de vacature mbo Verpleegkundige Flevoland niet wat je zoekt? Ga dan aan de slag als Verzorgende IG, Persoonlijk Begeleider Gehandicaptenzorg of Projectverpleegkundige.

Meer informatie?

Heb je vragen over de functie of wil je meer weten over werken bij Bender? Neem dan contact met ons op of solliciteer via het sollicitatieformulier.

Vacatures & Traineeships