Mbo Verpleegkundige Noord-Holland

Ben jij mbo Verpleegkundige en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in Noord-Holland? Ga dan aan de slag als Verpleegkundige bij Bender. Met deze afwisselende functie ga je elke 3-9 maanden aan het werk bij een nieuwe opdrachtgever. Hier help je met het verlenen van de benodigde zorg. Meer weten? Lees alles over onze vacatures en opleidingen en wie weet zien we je binnenkort bij Bender!

Vacatures & Traineeships

Vacatures mbo Verpleegkundigen Noord-Holland

Als mbo Verpleegkundige Noord-Holland bij Bender ga je de slag met uitdagende opdrachten. Je brengt de zorgbehoeftes van cliënten in kaart en helpt vervolgens met het verlenen van de benodigde zorg. Loopt jouw opdracht bij een klant af? Dan kijken we samen met welke doelgroep je vervolgens aan de slag wilt gaan en zoeken we naar een passende uitdaging in Noord-Holland. Passend bij jouw ambities. Meer weten over de profielen die wij zoeken? Neem een kijkje bij onze vacatures.

Onze vacatures

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Bender Academie

Wij geloven in groei en aandacht. Met praktijkgerichte trainingen, cursussen en uitdagende opleidingen. Ook als je al aan het werk bent. Wij helpen je graag verder met je eigen ontwikkeling. Daar willen we je bij ondersteunen via de Bender Academie.

Blijf leren met de Bender Academie

Bender biedt ontwikkelmogelijkheden voor Verpleegkundigen, voor zowel starters als meer ervaren professionals. Op deze manier kan je in je vak blijven groeien. Wij werken met aanvullende trainingen of de mogelijkheid om de opleiding hbo-V te volgen. Ook vinden wij persoonlijke begeleiding en voortgangsgesprekken heel belangrijk. Blijf altijd werken aan kwaliteitsverbetering met de Bender Academie. Niet alleen voor jezelf maar aan die van de hele zorg!

Opleidingen voor zorgprofessionals

Gerelateerde vacatures

Is deze functie net niet wat je zoekt? Bekijk dan onze gerelateerde vacatures en ga aan de slag als Verzorgende IG of Persoonlijk Begeleider Gehandicaptenzorg.

Meer informatie?

Heb je vragen over de functie of wil je meer weten over werken bij Bender? Neem dan contact met ons op of solliciteer via het sollicitatieformulier.

Vacatures & Traineeships