Mbo Verpleegkundige Utrecht

Bender is de detacheerder binnen de zorg. Ben je op zoek naar een uitdagende baan als mbo Verpleegkundige in Utrecht? Dan hebben wij een interessante kans voor je: help met het verlenen van zorg bij verschillende opdrachtgevers en breng in kaart wat de klant kan doen om de kwaliteit van de zorg te verbeteren. Meer weten? Lees alles over onze vacatures en opleidingen en kom werken bij Bender.

Vacatures & Traineeships

Vacatures mbo Verpleegkundigen Utrecht

Als mbo Verpleegkundige in Utrecht ben je constant bezig met verlenen van hoge kwaliteit zorg. Elke 3-9 maanden start je bij een nieuwe opdrachtgever en ga je aan de slag met het in kaart brengen van de zorgbehoefte van cliënten. Na het afronden van een project bekijken we samen met welke doelgroep je vervolgens aan de slag wilt gaan. Aan de hand van jouw wensen kijken we welke van onze opdrachtgevers in de regio jouw hulp goed kan gebruiken. Wil je meer weten over het profiel dat we zoeken? Bekijk onze vacatures.

Onze vacatures

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Bender Academie

Wij geloven in groei en aandacht. Met praktijkgerichte trainingen, cursussen en uitdagende opleidingen. Ook als je al aan het werk bent. Wij helpen je graag verder met je eigen ontwikkeling. Daar willen we je bij ondersteunen via de Bender Academie.

Blijf leren bij Bender

Bender biedt ontwikkelmogelijkheden voor Verpleegkundigen, voor zowel starters als meer ervaren professionals. Op deze manier kan je in je vak blijven groeien. Wij werken met aanvullende trainingen of de mogelijkheid om de opleiding hbo-V te volgen. Ook vinden wij persoonlijke begeleiding en voortgangsgesprekken heel belangrijk. Blijf altijd werken aan kwaliteitsverbetering met de Bender Academie. Niet alleen voor jezelf maar aan die van de hele zorg!

Opleidingen voor zorgprofessionals

Gerelateerde vacatures

Is deze functie net niet wat je zoekt? Bekijk dan onze gerelateerde vacatures en ga aan de slag als Verzorgende IG of Persoonlijk Begeleider Gehandicaptenzorg.

Meer informatie?

Wil je meer weten over werken bij Bender of heb je vragen over de functie? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag met het beantwoorden van je vragen.

Vacatures & Traineeships