Medewerker Bron-en Contactonderzoek

Ben je op zoek naar een nieuwe baan en wil je helpen in de strijd tegen COVID-19? Ga dan aan de slag bij Bender als Medewerker Bron-en contactonderzoek. Je belt mensen die besmet zijn met het coronavirus en informeert ze over de actuele regels voor zichzelf en huisgenoten. Ben je geïnteresseerd? Lees dan meer over werken bij Bender en bekijk onze vacatures.

Vacatures Medewerker Bron-en contactonderzoek

Als Adviseur neem je contact op met mensen met een positieve uitslag van hun coronatest. Je informeert ze over de geldende quarantainemaatregelen en beantwoordt vragen over hun eigen situatie en die van hun contacten en huisgenoten. Daarnaast bel je nauwe contacten waar zij de dagen voor de uitslag mee in aanraking zijn gekomen om hen te informeren. Meer weten over de profielen die we zoeken? Bekijk onze vacatures.

Onze vacatures

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris met fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Bender Academie

Wij geloven in groei en aandacht. Met praktijkgerichte trainingen en cursussen. Ook als je al aan het werk bent. Wij helpen je graag verder met je eigen ontwikkeling. Daar willen we je bij ondersteunen via de Bender Academie.

Gerelateerde vacatures

Naast Medewerker Bron-en contactonderzoek zijn wij ook op zoek naar Projectmedewerkers Vaccinatie en Medewerkers voor in de teststraat. Interessant voor jou? Bekijk dan onze vacatures.

Meer informatie?

Heb je vragen over werken bij Bender? Neem dan contact met ons op. Wil je liever gelijk solliciteren? Vul dan het sollicitatieformulier in.

Vacatures