Medewerker Teststraat

Ben je op zoek naar een nieuwe baan en wil je bijdragen aan de strijd tegen COVID-19? Kom dan werken bij Bender en ga aan de slag als Medewerker Teststraat. Je werkt op verschillende locaties en ondersteunt de lokale GGD bij het runnen van de teststraat. Wil jij een flexibele baan waarmee je ook nog iets bijdraagt? Lees dan meer over onze vacatures en over werken bij Bender. Wie weet zien we je binnenkort!

Vacatures Medewerker Teststraat

Als Medewerker Teststraat ben je verantwoordelijk voor het afnemen van coronatesten. Je bent flexibel inzetbaar en helpt met het bemannen van de teststraat. Heb je ervaring met het aansturen van teams, dan kun je doorgroeien binnen de operatie en de dagelijkse gang van zaken coördineren. Je gaat als Medewerker Teststraat bij Bender aan de slag bij verschillende opdrachtgevers en kunt hierdoor je tijd flexibel indelen. Wil je meer weten over het profiel dat we zoeken? Neem dan een kijkje bij onze vacatures.

Onze vacatures

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Bender Academie

Wij geloven in groei en aandacht. Met praktijkgerichte trainingen en cursussen. Ook als je al aan het werk bent. Wij helpen je graag verder met je eigen ontwikkeling. Daar willen we je bij ondersteunen via de Bender Academie.

Blijf leren ook als professional

Bender is de detacheerder binnen de zorg en het sociaal domein waar dingen net even anders gaan. Wij geloven in de kracht van het opleiden van onze mensen, juist als detacheerder. Met de juiste opleidingen kun je nog meer waarde toevoegen bij cliënten. Daarom hebben we de Bender Academie opgericht. Het opleidingsinstituut waar onze medewerkers en andere cursisten opleidingen volgen voor hun werk in het sociaal domein en de zorg.

Opleidingen van Bender

Gerelateerde vacatures

Naast Medewerker Bron en contactonderzoek zijn wij ook op zoek naar Projectmedewerkers Vaccinatie en Medewerkers voor Bron en contactonderzoek. Interessant voor jou? Bekijk dan onze vacatures.

Meer informatie?

Heb je vragen over werken bij Bender? Neem dan contact met ons op. Wil je liever gelijk solliciteren? Vul dan het sollicitatieformulier in.

Vacatures